Käväisin jokunen aika sitten ihanalla jouluisella vierailulla yhteistyöyrityksessäni, Harjun Paperissa. Vierailuni aikaan ei lumesta ollut vielä tietoakaan, saati joulumielestä, mutta astuessani sisään Harjun Paperiin minun sydämessäni alkoivat kilkattaa jouluiset kilikellot :)


Joulu oli läsnä joka puolella Harjun paperissa, puoti elääkin parhaillaan yhtä vuoden merkittävimmistä sesongeistaan. Valikoimaan on todella panostettu ja hyllyt notkuvat jos vaikka mitä jouluista! Paitsi metreittäin ihania, persoonallisia ja erikoisiakin joulukortteja, myös paljon muuta.

Nämä eläinaiheiset kortit sulattivat sydämeni täysin, voiko suloisempaa ollakaan! <3


Hauskoja aiheita, persoonallisia värityksiä, Harjun Paperista löytyy todella massasta poikkeavia vaihtoehtoja!

Pakettikortteja, pienen pieniä suloisia korttikalentereita...

Unohtamatta tietenkään upeita joulukalentereita, joita silmä löytää joka puolelta puotia. Kolmiulotteiset kalenterit ovat kuin taideteoksia! Aiheita löytyy niin lapsille kuin aikuisempaankin makuun, valikoima on todella runsas ja monipuolinen. Korttien askartelijalle löytyy tarvikkeita; uusimpana valikoimaan on tullut kartonkeja ja tusseja, ja väreissä on todellakin mistä valita!

Kauniita lahjapapereita ja suloisia lahjanauhoja

Monenmoista lahjaideaa pukinkonttiin; palapelejä, muistipelejä, leluja, tarroja, muistikirjoja, seinäkalentereita ja vaikka mitä! Itselläni saattaakin olla yksi Barbapapajuttu mielessä, jonka eräs pikkuinen saa joululahjaksi ;)Ja muitakin pieniä lahjoja; kynttilöitä, saippuoita, koruja ja makeisia...

Olipahan ihana vierailu, mä todellakin voisin muuttaa joulutontuksi tuonne Harjun Paperiin ja huokailla siellä päivät pääksytysten ihaillen kaikkea. Käykäähän ihmeessä kokemassa tunnelma paikan päällä, ja jos ette ehdi liikkeeseen, Harjun Paperi on mukana myös viikonloppuna 30.11.-1.12. Paviljongin Joulumarkkinoilla, osastolla B-879. Kannattaa myös tykätä Harjun Paperista facebookissa, näin näkee aina heti kauppaan saapuneet ihanimmat uutuudet. 

Minusta tuntui ainakin kuin olisin käväissyt Korvatunturilla ihkaoikealla tonttujen pajalla! Vierailuni jälkeen joulu oli heti ison askeleen verran lähempänä ja mieli ladattu täyteen innokasta joulun odotusta. Ostosten kaupanpäällisiksi kun saa aina vielä ison annoksen hyvää mieltä ja hymyjä. Nyt vaan kortteja kirjoittelemaan ja valmistelemaan joululahjaostoslistaa. Ihanaa! <3Yliopistonkatu 6 B
40100 Jyväskylä


Avoinna:
ma - pe 10-17.30
la 10-14

2.-23.12.
ma - pe 10 - 19
la 10 - 16
su 12 - 16


*postaus on toteutettu yhteistyössä Harjun Paperin kanssa.*