Huhhuh, kyllä on masentava pimeys! Aamuisin tekisi entistä enemmän mieli jäädä sänkyyn ja vetää peitto korville kun vaan synkkä pimeys ja/tai vesisade on vastassa jo heti aamusta. Todellakin saa repiä itsensä väkisin niskasta kouluun iltaisin kun tuntuu että lähtisi keskellä yötä johonkin. Mutta ei auta kun elää toivossa että pian saadaan lunta ja maisema vähän kirkastuu. Ja voihan sitä paremman puutteessa vaikka nimetä viikonpäivät uudestaan motivoidakseen itseään tämän pimeyden ja väsymyksen keskellä. 


Mitäpä sanoisitte jos masentava maanantai olisikin
Mahtava maanantai
Mahtavana maanantaina tapahtuu vain kivoja asioita! Voi saada hyviä uutisia, kuulla hyvää palautetta, nähdä läheisiä tai soittaa kaukana asuvalle ystävälle. Tai voi tehdä vaikkapa herkullista ruokaa mahtavalla jälkkärillä!

Touhukas tiistai
Touhukkaana tiistaina voi tehdä pikkupuuhasteluja kotona. Vaikka yhdenkin pitkään odottaneen rästihomman, jonka suorittamisesta tulee onnistumisen tunne. Hyvä minä!

Kekseliäs keskiviikko
Kekseliäänä keskiviikkona voi miettiä miten voisi ilahduttaa itseään, läheistään tai vaikkapa jotakuta tuntematontakin. Tekisinkö jotain mistä tykkään kovasti, johon on harvoin mahdollisuus, vai auttaisinko sukulaista tai ystävää jotenkin ja toisin hyvän mielen molemmille.

Toimelias torstai
Torstaina voi hoitaa viikkosiivouksen reippaasti alta pois. Siivouksen jälkeen voi istua ihailemaan puhdasta ja siistiä kotia ja siirtyä hyvillä mielin kohti viikonloppua.


Pirteä perjantai
Lähtisinkö ulos pienelle happihyppelylle tai tanssitunnille rentoutumaan. Liikkumisesta tulee hyvä mieli ja pirteä olo! Illalla voisi tehdä piiitkät venytykset.

Laiska lauantai
Laiskana lauantaina voi laittaa villasukat jalkaan ja uppoutua sohvan nurkkaan kynttilänvalossa herkkujen kanssa. Lauantaina saa olla laiska eikä tarvitse suorittaa!

Suloinen sunnuntai
Suloinen sunnuntai alkaa hyvin nukutun yön jälkeen köllimällä pitkään sängyssä. Sunnuntaina syödään rauhallinen aamupala tai brunssi ja ollaan rauhassa perheen kanssa. Suloinen sunnuntai lataa akut seuraavaa, yhtä vinkeää viikkoa varten!

Mitäs kivaa keksit keskiviikoksi?