Kylpyhuone koki muutoksen takaisin normaaliin asuunsa kesäisten flamingojen ja muiden pinkkien juttujen lähdettyä talviteloille (postaus niistä tässä). Tigerista ostettu kolmen euron pinkki imukuppikiinnitteinen säilytyskori muuten toimi ihan loistavasti, eikä tippunut seinästä kertaakaan koko kesän aikana. Mielelläni hankkisin samanmoisen neutraalimmassa värissä talveksi jos sellainen löytyisi. Jälleen kerran iso harmistus sille, että meillä täällä ei ole Tigeria, möö! Saa muuten vinkata, jos tuollaisia imukuppikoreja jossakin bongaatte!

Tilasin muutaman uuden käsipyyhkeenkin H&M:ltä. Jälleen kerran huomaan, että pyyhkeitä pitäisi uusia rankemmallakin kädellä. Kun vaan raaskisi... Jostain syystä kun pyyhkeet ovat sellaisia peruskäyttöjuttuja, mihin ei millään viitsisi uhrata rahaa.

Kosmetiikkasiivouksen yhteydessä huomasin omistavani Versuksen iänikuisen tuoksun. Normikäyttöön tuosta ei enää ole, mutta meillähän hajuvedet kierrätetään kylppärituoksuiksi. Pullo on kaunis kuin mikä pitää esilläkin ja siitä voi ohimennessään suihkautella kylppäriin hyvää tuoksua.

Aika lailla muuttui taas tuo kylppärin ilme pikkujutuilla. Ihan kivaa vaihtelua! Pieniä talvisia muutoksia on tapahtunut muissakin huoneissa, mutta niistä lisää myöhemmin.
Flamingot on muuttaneet muille maille, talvi saa tulla!