Olen saanut joskus näytteeksi pienen pullon Versacen Bright Crystalia, jota olen käytellyt säästeliäästi ajatellen, että vielä joku päivä ostan tuota isonkin pullon. Tällä viikolla muistin, että minullahan on pikkuinen testeri toisestakin Versace -ihanuudesta, Yellow Diamondista. Kaivelin tuoksun testikäyttöön ja muutaman päivän jälkeen olen ai-van myy-ty! Tuoksua kuvaillaan raikkaaksi kukkaistuoksuksi, jossa yhdistyvät päärynäsorbetti, bergamotti ja mimosa. Itselleni ehkä hieman epätyypillinen valinta, mutta aivan ihana tuoksu, ihan puhdasta rakkautta. Nyt on sitten tätä(kin) pakko saada!

Kävin tänään tsekkaamassa tuoksun hinnan Sokoksella ja uskomatonta; tämä tuoksu (kuten myös Bright Crystalkin) olisi vielä parhaillaan alessakin s-etukortilla! Dilemma onkin siis, onko tämä pakko saada heti, vai maltanko pysyä housuissani tammikuiseen Dubain reissuun asti...? Tax freen hinta kun saattaisi kiinnostaa myös... Nyt on sitten kaksikin tuoksuihastusta odottelemassa ostopäätöstä! Apua, en osaa päättää!

Sokoksen verkkokauppaan näiden ihanuuksien äärelle pääset tästä! Verkkokaupassa on 15.9. asti muuten toimituskulutkin 0€.

Onko Yellow Diamond sinulle tuttu tuoksu?Kuvat: Versace
*Postaus sisältää mainoslinkkejä*