Oikea neiti aikataulujen kuningatar se täällä! Kirjoittelen elokuun loppuneista kosmetiikkaputeleista kun eletään jo aika pitkästi syyskuuta. Kiirettä pittää. Mutta parempi myöhään kuin ei silloinkaan!

Ensimmäisenä joukko käyttämättömiä tai vähän käytettyjä tuotteita, jotka läksivät kierrätykseen innokkaammille käyttäjille, äitille ja bestikselleni. Nivean silmämeikin putsarille tulin allergiseksi ja hiusvahaa en vaan tarvitse, muut ihan ok tuotteita, mutta jääneet käyttämättä kivempien vastaavien vuoksi. Parempi antaa pois, ennen kuin ovat käyttökelvottomia.

Pikasilmäyksellä tuotteiden päivämääriin roskiin päätyi neljä Biothermin tuotteen jämää. Oiva työkalu päivämäärien tsekkaukseen on esimerkiksi Cosmeticswizard, joka kertoo puteleista löytyvien numerosarjojen avulla tuotteen valmistusvuoden. Osa minun Biothermeistani oli vuodelta 2008, huhhuh! Enhän näitä aikoihin ole toki käyttänyt, lähinnä purkit ovat kai jääneet pyörimään, jotta muistaisin lisää ostaessani oikean sävyn. Tuo kuivan ihon meikkivoide muuten oli parasta koskaan kokeilemaani meikkivoidetta, vaan eipä tuota Biothermin värikosmetiikkaa ole enää saatavilla, möö! Tehokosteuttajaa ja päivävoidetta sen sijaan saanee vielä, ja mahdollisesti joskus näitä vielä ostankin. Tykkäsin kyllä kovin, varsinkin talveksi olisi tuo päivävoide aivan unelmahankinta.

Ihan virallisia elokuussa loppuneita tuotteita olikin vain neljä. Got2b:n kuivashampoo ei vaan toiminut mulla, never again! (Kylppäriin tällä saa kyllä kivan valkoisen jauhopeitteen, kiva vinkki jouluiseen askarteluun!) Lumenen mineraalimeikkivoide ja Max Factorin 2000 calories waterproof ovatkin jo tuttuja luottotuotteita ja koko ajan käytössä.

Kuukauden kunniamaininta lähtee No7 vedenkestävän silmämeikinpuhdistusaineelle! Löysin tämän joskus Sokoksen alesta, mutta jostain syystä tätä ei myymälästä enää löydy. Nettikaupasta sen sijaan onneksi löytyy, täytyykin pistää tilausta menemään nyt kun toimituskin on vielä ilmainen! Edullinen ja toimiva putsari, eikä aiheuttanut allergiaa, kuten valitettavan moni silmämeikin puhdistusaine on viime aikoina mulle aiheuttanut.

Huppista, kaapit tyhjeni 15 purkilla, mutta sitä ei edes huomaa! Jonkun verran sarkaa taitaa olla edessä vielä tällä rintamalla :)

Oletko koskaan tsekkaillut kosmetiikkaasi läpi Cosmetic wizardilla tai muulla vastaavalla? Tuliko yllätyksiä?
Entä osaako joku sanoa miten vedenkestävän silmämeikinpuhdistusaine oikeaoppisesti kirjoitetaan? Mitä yhteen, mitä erikseen, vai kaikki yhteen, mitäää?