Multa on jo pidemmän aikaa puuttunut arkilaukku. Olen silmäillyt ja testaillutkin laukkuja aina kivoja nähdessäni, mutta sellaista joka ihan tosissaan miellyttäisi ei vaan ole löytynyt. Mutta nytpä etsintä on vihdoin päättynyt!

Vaikkakin perheeni on sitä mieltä, että tämän ikäisen ihmisen ei pitäisi enää roudailla mukanaan pääkalloaiheista kassia, minä olen varma, että en varmasti tule kalloista (enkä sen paremmin tähdistäkään) luopumaan koko elinaikanani. Aika pieniähän nuo kallot sitäpaitsi tässä on?! Sain tämän ihanaisen pääkallolaukun yhteistyöstä Modelife -verkkokaupan kanssa. Valikoimassa olisi ollut vaikka kuinka monta himotusta aiheuttavaa ihanuutta, mutta päädyin ottamaan hoivaani tämän monikäyttöisen kallokassin.

Laukku on aika suurikokoinen ja pussukkamallinen ja se sopii kannettavaksi niin olalla kuin käsivarrellakin. Pienien pääkallojen lisäksi laukku on koristettu mitä söpöimmin pikku yksityiskohdin; soljin, nyörein ja lukoin. Kivan erilainen laukku ja on kestävän ja jämäkän oloinenkin. Kyllä nyt kelpaa! Iso kiitos Modelifelle yhteistyöstä!

Modelife on täysin suomalainen verkkokauppa, joka myy laukkuja, lompakoita, koruja ja muita asusteita. Verkkokaupan ihanan persoonalliseen valikoimaan pääset tutustumaan tästä.
Pysykäähän kuulolla huomennakin, luvassa on nimittäin arvonta! 


*Postaus on toteutettu yhteistyössä Modelifen kanssa.*