Ai että mä tykkään näistä vapaapäivän aamuista kun ei ole kiire mihinkään! Ikkunasta näkyy kolea sää, joten ei tarvitse hinkua uloskaan eikä ole mitään sovittuna. Herättyään voi jäädä sänkyyn köllimään, ottaa iPadin kainaloon, katella ohjelmia ja lueskella blogeja. Sunday mornings <3

Siivousta olis kuitenkin tänään ohjelmassa. Ihan parasta kun on onnistunut viikon pitämään kämpän suht ojennuksessa eikä rauhallista sunnuntaipäivää pilaa helvetianmoinen sekasorto ja sen selätys. Siivouksessa mulla onkin ollut uusi pikkuapuri!

Ergorapido-haaveistani olenkin kirjoitellut jo aiemmin, ja kerroin taannoin myös Buzzadorin kilpailusta voittamastani 100€ lahjakortista... Kuinka sattuikaan sopivasti!

Instagramin puolella tämä uusi pinkki ystäväni jo vilahtikin. Tämän pinkin Ergorapidon siis hankin lahjakortillani. Se on pinkki, se on ihana, kätevä ja tuli niin tarpeeseen!

Tykkään kyllä kovasti. On niin helppo napata tuo nurkasta ja imuroida vaikka muruset keittiöstä eikä tarvitse kaivaa kohloa Dysonia kaapista. Yllätyin jopa miten näppärästi tuo liikkuu ja vaikka se ei olekaan mikään kevyt rimpula, se on ketterämpi kuin mitä oletin.
Gotta love my new friend!

Kuvat on muuten otettu keittiössä ennen muutosta kun listatkin repsottavat irti. Huomenna vihdoin luvassa kuvia uudistuneesta keittiöstäkin. Pysykäähän kuulolla!

Letkeetä sunnuntaita ihanat!