Huhtikuun saaliissa ei paljoa mainitsemisen arvoista olekaan. Vaivaiset neljä tuotetta loppui kuun aikana! Tai no oikeastaan ripsiväri ja eyelinerkaan eivät tietty edes loppuneet vaan kuivahtivat niin, että vaihdoin uusiin kappaleisiin. Kaikki neljä ovatkin tällä hetkellä ihan luottotuotteita ja kaikki koko ajan käytössä. Kaikkien neljän kohdalla voisin loputtomasti ylistää myös aivan loistavaa hinta-laatusuhdetta, näissä on pienelle rahalle vastinetta kyllä kerrakseen!

Aqualan Duoa lääkäri kirjoitti nyt litroittain reseptille ja sitä meneekin käsiin nyt pääasiassa, käytän myös kasvoille, jalkoihin ja koko ihonkin rasvailuun. Tää on kyllä ihanin perusvoide, kaikista mitä olen atoopikkourani aikana kokeillut. Tässä Duossahan on mukana glyserolia joka tehokosteuttaa, tykkään!
Rainbow huulirasvassa on todella hinta-laatusuhde kohdillaan. Ihanan pitkäkestoisesti kosteuttava ja hoitava vaikutus. Tämän käytön myötä myös huulirasvan käyttö on vähentynyt mulla huomattavasti eikä huulirasvaan ole enää samanlaista addiktiota kuin ennen.

Lumene Natural Coden tussieyeliner tekee ihanan siistiä jälkeä tälläisenkin rähmäkäpälän käsissä. Siirryin tussieyelineriin kun rypyt ja juonteet luomilla rupesivat ärsyttämään meikatessa eikä kajalilla saanut enää siistiä lopputulosta. Olin aina ennen arastellut nestemäisten rajausten tekoa mutta kylläpä siihenkin näköjään on oppinut, ja tussimallisella rajauksen tekeminen toki onkin helpompaa kuin siveltimellä. Max Factorin 2000 Calorie Waterproof Volumestakin olen ylisanoja ladellut monen monta kertaa. Tämä se vaan on loistotuote! Käytin ennen vuosikaudet Lorealin Lash Architect ripsiväriä, ja vaikka olin tyytyväinen sen tuomaan lopputulokseen, raivostutti sen koko ajan nouseva hinta ja laatu joka pysyi hyvänä tuubissa maksimissaan 2-4 viikkoa. Tässä Max Factorissa lopputulos on vieläkin parempi ja kerrostettavuus todellakin toimii, hinta puolet pienempi ja porskuttelen samalla mascaralla pari kolmekin kuukautta! Suosittelen kokeilemaan!

Olikos näissä teille tuttuja tuotteita?