Kerroin vähän aikaa sitten poikenneeni vähän naapuriliikkeisiin vaateostoksille, silloin ostelin yläosia mutta tunnustanpa vielä löytäneeni muutamat kesäfarkutkin naapureista. Tähän on kyllä hyvä selitys, meillä nimittäin ei ole juuri nyt valikoimassa tarpeeksi pieniä housuja mulle.


Cubus rantautui tänne meille tuppulaankin, joten pääsin hyödyntämään avajaistarjouksen kesäfarkkuihin! Kuva ei tee oikeutta housujen värille, joka on luonnossa vielä neonvärisempi. Näistä olen haaveillut piiiiitkään! Hintaa näille jäi vajaa 14€.


Luulin tarvitsevani vain yhdet housut, mutta kuinka väärässä olinkaan! Mustavalko-raidallisten pöksyjen kanssa tavattiin Vero Modassa ja se oli rakkautta ensisilmäyksellä! Nämäkin alessa ja hintaa alle 15€.

Nyt on kyllä niin rakkaushousuja, että! Sitten täytyisi alkaa elää niin kuin opettaa. Neuvonhan päivittäin omia asiakkaitani ostamaan sen pienimmän mahdollisen farkkukoon josta nappi menee tikistämällä kiinni. Näin tein nyt itsekin ja pakko sanoa että eihän nämä kovin miellyttäviltä vielä jalassa tunnu. Ei auttaisi muu kuin rueta käyttämään, kyllä niistä hyvät tekeytyy! :)

Millaisena sinä koet farkkujen oston? Osaatko ostaa sopivan kokoiset vai onko tullut tehtyä virheostoksia? Kaipaatko myyjän apua koon valinnassa?