Viime viikolla bongasin ensimmäisen itikan ja julistin näin virallisesti kesän saapuneeksi. Kevät taisikin jäädä kokonaan väliin ja hypättiin suoraan lämpöisiin kesäsäihin! YES! Kesän kynnyksellä sitä alkaa aina miettiä kesäisiä haaveita ja mitä kaikkea sitä kesältä odottaa. Vielä näin keväällä se kesä tuntuu jotenkin pitkältä ajalta mutta hyvin pian sitä taas huomaakin että kohta ollaan juhannuksessa ja sitten onkin jo pian syksy. Kesähän on täällä meidän leveysasteilla kuitenkin aika lyhyt eikä siinä paljon ehdi. Mullahan tämäkin kesä menee töissä, eikä lomaa ole odotettavissa, joten kovin huikeita suunnitelmia ei tarvitse tehdäkään. Tietysti myös tämä alati vaivaava rahanpuutekin vähän vaikuttaa siihen mitä voi himoita. Ihan vakavissaan tässä pitää kyllä miettiä että mistä sitä extracashia saisi jotta olisi varaa johonkin kivoihin juttuihin. Lottovoitto olisi yksi vaihtoehto, jos vaan muistaisi lotota! :)

Mutta mitä minä sitten kesältä odotan?

Reissuja, uusia paikkoja...

Hyvää ruokaa!

Mökki ja meidän 90-luvun bileet joihin kokoontuu joukko yläasteen tyttöjä.

Lämpöä ja pilvetöntä taivasta

Huvipuistoa ja kieppumista pää alaspäin hurjissa laitteissa ja välipalaksi nautittuja vohveleita jätskillä ja mansikkahillolla

Perinteistä Tuurin reissua maatilalla yöpymisineen

Mansikoita, paljon mansikoita!

Oi että kun nämä kaikki voisikin saada!
Mutta kaikki maksaa, jo vaikkapa pelkkä Elämysavain Särkänniemeen maksaa melkein 40€! Neljäkymppiä!!! Ja ihan normiviikonloppukin mökillä imaisee hyvän summan pätäkkää, vaikka ostaisikin vaan ruokaa, 90-luvun bileistä ja sinne tarvittavista oheishärpäkkeistä ja rekvisiitasta puhumattakaan. Tietysti myös tulevaan reissuun pitäisi älytä osata säästää jo ennakkoon. 

Millaisia kesähaaveita sinulla on ja tuottaako raha ongelmia haaveiden toteutukselle?