Laskin just että tänään on 12.päivä tämän hemmetin flunssapöpöläisen kourissa! Alkaa ihan vähän rasittaa tää totaalisen voimaton olo, raskas hengitys, jatkuva aivastelu ja nahkaansa luova nenä. Tässä koneellakaan en ole pitkiä aikoja jaksanut viettää, kaiken liikenevän ajan olen käyttänyt tehokkaasti nukkumalla tai vain makoilemalla. Uskokaa että eilinenkin päivä, ensin töissä ja ilta koulussa tässä olotilassa tuntui melkoisen pitkältä. Kaiken on kruunannut vielä myöhässä olleen bussin odottelut päivän päätteeksi joko Siperian pakkasolosuhteissa tai räntäsateessa vaatteet märkänä.

Nuutuneena onkin joutunut vähän psyykkailemaan itseään ja repimään iloa pienistäkin jutuista. Olen napsinut kuvia mieltä ilahduttaneista jutuista viime aikoina, näitä olisi sitten tänään ja viikonlopun aikaan lisääkin luvassa.

Kaikkihan alkoi kuntoilusta. Kävely ihanassa aurinkoisessa säässä iskän luo jossa kevyt kunnonkohotus projektin aloitus, lihaskuntoa ja aerobista vuorotellen. Voi että miten tekikin hyvää!

Ja liikunnan päälle coctailpiirakoita ja munavoita, ehkä joku tuhat kappaletta...

Kahden kokin yhteistyönä valmistuneista mokkapaloista tuli ihan sikahyviä, varmasti parhaita mitä olen koskaan syönyt. Tässä vaiheessa kroppa varmaan luuli että maailmanloppu on tulossa; liikuntaa herrantähden ja sitten päälle kilokaupalla herkkuja. Täytyihän sen jotenkin raukan puolustautua ja kehitti heti samaksi illaksi jo jäätävän flunssan. Millähän tuon saisi tajuamaan, että vaara on ohi?

Ja mokkapalojahan piti sitten roudata tietenkin (iso!)laatikollinen kotiinkin. Iskä halusi nimikoida boksin :)
Eipä päässet kyllä happanemaan mokkikset, monta päivää niitä vetelin antaumuksella ja melkeen itku tuli kun viimein loppuivat. Olisin ehkä ansainnut uuden satsin, you know, comfort foodia sairastavalle...

Kotona ruuat onkin olleet vähän aneemisia tässä sairastamisen aikana. Olen ihastunut tuohon Valion raparperi-mansikkakeittoon, ihan supernamia ja mausta tulee ihan kesä mieleen!

Kävin minäkin hakemassa Tiimarin alekehyksiä. Harmi ettei ollut noita kultaisia isommassa koossa.
3kpl/5€.

Kesää haikaillessa tuli ostettua ulkolaisia mansikoita. Ihanaa näissä olikin vain ulkonäkö, puolet jäi syömättä, niin puulta nuo maistuivat. Ugggh.

Joulupukin tuoma vedenkeitin se vaan on melkoinen epeli! Virran ollessa päällä tuohon luukkuun tulee sininen valo ja veden kiehumista voi kätevästi ihailla kuin taideteosta ikään! On tullut jokunen kuppi teetä ja mustaviinimarjamehua tässä juotua joten on tullut kyttäiltyä, melkoisen hypnoottista :)

Joinakin aamuina unihiekka vaan karisee ennätysnopeaan silmistä. Varsinkin jos jo seiskan aikaan taivas on karkkia!

Olettekos huomanneet miten aamuisin on jo valoisaa aikaisemmin ja illallakin valoa riittää paaaaljon pidempään kuin vielä hetki sitten? Kyllä se kevät sieltä vaan puksuttaa tulemaan vaikka taas ihan siltä ei viime päivinä olekaan tuntunut :)

Millaisia arjen pieniä iloja sun viikkoon on mahtunut?