Tein lauantaiaamuna varmasti oman elämäni reippausennätyksen! Heräsin kasilta ja ennen iltavuoroon lähtöä olin ehtinyt pyyhkiä pölyt, kantaa petivaatteet pihalle, imuroida koko kämpän ja pestä vessan. Siihen sitten työpäivä päälle ja töitten jälkeen vielä kynsiasiakas. Voisin sanoa, että iltasella ei tarvinnut puhtaissa lakanoissa paljon unta houkutella!

Tiettyjä yksivärisiä ja viileänsävyisiä lakanoita tulee käytettyä talvisin ja kukallisten ja värikkäiden aika on kesäisin. Päätimpä kuitenkin rikkoa vähän tätäkin kaavaa ja vaihdoin sänkyyn kaikkein värikkäimmät lakanat mitä kaapista löytyi! 

Liekö värikkyys vaikuttanut jotenkin unien sisältöönkin kun viime öinä unissa on seikkailtu mm. kesähäissä. Uniin näemmä tulee myös tosielämän stressi ja mahdottomat aikataulut. Viime yönä kun tuonne kesähäihin mennessäni kulutin laittautumiseen tuhottomasti aikaa sukkahousujen mennessä koko ajan väärin päin ja ihmisten hoputtaessa minua. Lopulta juoksin pitkin kaupungin katuja availlen eri kirkkojen ovia etsien oikeita häitä. Huhhuh mitä menoa! Eilen aamunakin heräsin niin paskajäykkänä jännitettyäni unissani niin että takaraivo oli aivan pistelevä ja puutunut kun kampesin itseni ylös...

Onneksi tällä viikolla tahti vähän helpottaa, ainakin tosielämässä, saas nähdä muuttuuko unienkin tahti vähän hitaampitempoiseksi :)

Kivaa viikkoa muruset! :)