Kovista odotuksista huolimatta meikäläisen 3+1 päivää ostokset noudattivat jälleen kerran jo hyvin tutuksi tullutta kaavaa. Kosmetiikkaa.
Montakin muuta himotuksen kohdetta kävin katsomassa ja sovittelemassa mutta suurin osa jutuista paljastui sitten kuitenkin livenä ei niin kivoiksi kuin kuvissa. Joitakin ihan kivojakin tuotteita listoillani olleista löytyi, kuten pursotinsetti jonka kuitenkin pihiyksissäni jätin ostamatta ajatellen etten sitä kuitenkaan NIIN palavasti tarvitse. Muutenkin kodinosaston tuotteet jätin tällä kertaa ostamatta kokonaan ajatellen ettei mitään niin mulle tuiki tarpeellista tarjoukseen nyt osunut. Myös eräät Tamarikset korkkarit aiheuttivat sydämen tykytyksiä en vaan millään pystynyt keksimään niin erikoislaatuista tilaisuutta johon pystyisin kuvittelemaan itseni korkkarit jalkaan. Harmi.

Vanhoja tuttuja luottotuotteita siis jemmaan; Klippoteketin lakka ja kuivashampoo, Lumenen 5€ mineraalimeikkivoidetta ja Bioteekin Teho Pii kalkki+D:tä.

Muutamia uusiakin tuotteita pääsi kokeiluun. Ensimmäisenä tämä himotuslistaltakin löytynyt We care Iconin Party glow jonka toivon näyttävän kesällä ruskettuneella iholla kivalta.

No7 silmämeikinpuhdistusaine. Muistattehan kun joulukuussa hehkutin syttynyttä rakkauttani Nivean vedenkestävän meikinpuhdistusaineeseen? Nytpä kävikin niin, että rakkaus kohtasi karikkonsa ja olen ilmeisen pahasti allergisoitunut tuolle aineelle. Joka ilta meikinpuhdistuksen jälkeen silmät tuntuivat repeytyvän irti päästä ja vuosivat noroina vettä aina seuraavaan päivään asti. Not good.
Nyt tilanne näyttäisi olevan rauhoittumaan päin tämän uuden aineen kanssa. Enää aamuisin ei peilistä katso niin kovin pelottava pallokala.

Kynsilakkojakin piiiitkästä aikaa! Hassua!
Mulla on ollut aika monet vuodet geelit kynsissä mutta nyt kynnet on ovat olleet hetken ilman geelejä ihan vain siksi etten ole jaksanut ja ehtinyt niitä huoltaa. Ihan kivaa tämä kynsien lakkailukin vaihteeksi on, vaikkakin aika pian haluan ne Hello Kitty kynnet kuitenkin itsellekin :)

Teitkö sinä hyviä löytöjä 3+1 päiviltä vai pysyivätkö kukkaron nyörit kurissa?