Imagen neljän postauksen sisustushaasteen toteutus jatkuu! Toisessa postauksessa hiippaillaan makkariin.

Petaus
Tällä hetkellä tähtityttö köllii tähtitunnelmissa :)

Matto
Tässä haasteessa saadaankin oikein kaikki luurangot kaapista ja kuviin! Ei niitä varsinaisia ilon aiheita; mattovanhus jonka kanttaukset on täysin rispaantuneet ja purkautuneet. Ansaitsisi jo reilun 10 vuoden palveluksen jälkeen päästä reppana eläköitymään, kunhan vaan pätevä seuraaja jostain löydettäisi...

Valaisin
Katossa valaisimena hemmetin painava lasinen mollukka. Tajusin muuten tätä tehdessäni, että tällä hetkellä makkarista löytyy kaikkiaan neljä(!) valonlähdettä. Ja silti himoitsen yhtä lisää... Riittäisköhän nää nyt kuitenkin... Arvataapa muuten huviksenne kuinka raivostuttavaa on tuollaisen valaisimen puhtaana pitäminen?

Yöpöytä
Yöpöydäksi on päätynyt olkkarin vanha sohvapöytä. Olen miettinyt tuon korvaamista jollain kauniilla tuolillakin. Ihan nojatuolikin vähän houkuttaisi. Tila kyllä asettaa omat rajoituksensa, sängyn vieressä kun on tasan tuon pöydän levyinen kolonen. Inhoan pikkuruisia huonekaluja ja piiperrystä enkä voisi kuvitella ostavani yöpöytää, kun vaan keksisi sitten, että mitäs sitten! Mitään varsinaista pöytätasoa en kuitenkaan tarvitsisi, unikaverini iPadkin nukkuu suurimmaksi osaksi sängyssä mun kainalossa :)

Sellaisia, aikas arkisia juttuja tällä kertaa. Näkyi tällä kertaa kuvissa meiltä varmasti sellaista mitä ei olekaan ennen näkynyt :) Mutta tätähän tää on, kuvien rajaamista, ihan kaikkea ei oo tarpeellistakaan aina näyttää :) Makkarissakin uudistusprojekti on meneillään ja toivottavasti valmista tulisi ennen kesää. Tuntuu ihan hullulta ajatella että tämä koti on rempattu jo kuusi vuotta sitten ja olen ollut niin tyytyväinen valintoihini ettei mitään ole tarvinnut oikeastaan muuttaa. Nyt pieniä uudistuksia on kuitenkin luvassa pikkuhiljaa, kauan se rempasta toipuminen ottikin! :) Ihan ekana pitäisi löytää se kiva matto tänne makkariin. 
Tuleeko heti mieleen hyvää vinkkiä (ja linkkiä) mikä tänne vois sopia?

Haasteen ekan, olohuonetta käsitelleen postauksen pääset muuten tsekkaamaan tästä.