Kerroinkin aiemmin kuinka minun ja Cosmon yli kymmenvuotinen yhteinen taival oli päättymässä päätettyäni vihdoinkin luopua tuosta vain tavan vuoksi kotiin kannetusta rahareiästä. Olinhan "ehkä hieman" kasvanut lehdestä ylikin eikä mun edes oikeastaan tullut sitä luettua enää. Viimeinen Cosmo kolahti luukusta tässä kuussa ja nyt kuitenkin sitten olo tuntuu vähän orvolta. Minähän tunnetusti olen se vanhan ajan, paperisen lehden ja kalenterinkin puolesta puhuja ja tähän ihmisluonteen laatuun kuuluu olennaisesti se, että paperista lehteä vaan pitää saada selailla ja printtilehteä pitäisi tukea. Kotiin pitää tulla joku lehti! Onhan netti pullollaan kaikkea ihanaa, mutta kyllä lehti vaan on oikea lehti kiiltävine sivuineen <3

Olenkin nyt löytänyt itseni selailemasta lehtitarjouksia Lehtikuningas.fi:stä. Tuoltahan löytyy näppärästi lähes kaikki lehdet saman katon alta ja vertailu on helppoa! Mutta mitä sitä sitten mieli tekisi jos kaikkea ei voi muka saada!? Ja sitä paitsi missä välissä noista tilaajalahjoista on tullut noin kivoja!!
Sisustuslehti olisi se ihan ykkönen, visuaalisuus, kuvat ja inspiraatiot on mulle kuitenkin se ihan tärkein juttu. Avotakka, Divaani ja Deko tuntuisi tällä hetkellä kiinnostavimmilta. Divaania ja Dekoa on tullut ostettua irtonumeroinakin joskus.

Myös Plaza koti, Koti ja keittiö ja Glorian koti voisivat tulla kysymykseen. Mulla ei oikeen ole näistä mistään mitään mielipidettä koska sisustuslehtien lukeminen on ollut niin satunnaista viime aikoina eikä mihinkään näistä ole syntynyt suurta rakkaussuhdetta. Mutta olishan se ihanaa löytää uusi lehtirakkaus! <3

Mutta sitten kuitenkin veri vetäisi vähän muoti- ja naistenlehtienkin pariin... Järkevästi ajateltuna saan kuitenkin töissä luettua muotilehtiä, joten ehkä sellaisen tilaaminen kotiin ei olisi niin järkevää.

Vai josko sittenkin uudestaan ikiaikainen rakkauteni, Image? Tämänkin takia vuodatin aikoinaan  krokotiilinkyyneleitä kun tilaus piti lopettaa.

Apua, tässähän menee ihan pää pyörälle! Käykääs vilkaisemassa Lehtikuninkaasta miten paljon tuota valinnanvaraa onkaan! Puhumattakaan vielä muidenkin kategorioiden lehdistä; valokuvausta, tuunausta, taidetta, ruokaa, you name it!

Mitäs sanotte, vieläkö printtilehti on voimissaan? Tilaatteko lehtiä vai ostatteko irtonumeroita? Ja mikä on sisustuslehdistä sun rakkauslehti?*Postaus on toteutettu yhteistyössä Lehtikuningas.fi-sivuston kanssa.*