No niin, muut taitavat olla saaneet Imagen neliosaisen sisustushaasteen jo valmiiksi kun minä vihdoin pääsen aloittelemaan. Ehkä jo kesäksi on sitten valmistakin! Minun ja päivänvalon rytmit ei ole oikeen kohdanneet viime aikoina joten kodin valokuvaaminen on ollut lähes mahdotonta. Mahdotonta tuntui olevan näissäkin kuvissa jalustan kaivaminen esille ja laatu on sen mukaista, mutta menkööt nyt!

Mistä on siis kysymys?


Haasteen säännöt ovat helpot:
- Neljä eri laatikkoa, neljä eri postausta, mutta järjestyksellä ei ole väliä.
- Jokaiseen postaukseen on annettu aiheita, esim. sohva, valaisin yms. Yhdessä postauksessa täytyisi siis olla yhden laatikon kaikki sanat käytetty, joko tekstissä tai kuvina.
- Kuvaa saa lainata ja linkitys blogiini (haasteen alkuperänä) olisi kiva. :)

Ihanainen Image tämän haasteen siis kehitti ja tässäpä tulee vihdoin minun eka postaus. Aloitan kerrankin ihan järjestyksessä, eli ensimmäinen postaus, ja tässä seikkaillaan olohuoneessa.
Yleiskuvaa olkkarista. Sisääntulon vasemmalle puolellehan jää kynsistudioni, joka ei varsinaisesti ole niitä kauneimpia kuvauskohteita, joten jääköön se näiden kuvien ulkopuolelle.

Tekstiilit
Olohuoneessa on paikka mun ehdottomille lemppareille, mustalle kiiltävälle pörröpeitolle ja jouluksi tilatulle paljettityynylle. 

Somistus
Tykkään melko niukasta ja pelkistetystä somistuksesta. Esillä on kulloinkin vain pieni määrä tarkasti valittuja juttuja.

Sohva(t)
Ikkunan edustalla oleva sohva on Askon Catalonia joka on kulkenut mukanani jo monet monet vuodet ja siitä onkin tullut tosi rakas. Ihan paras nukkumapaikka; vaikka olisi millainen uniongelma, niin tuohon vaan ja alta viiden minuutin on taju kankaalla :)
Toinen sohva puolestaan on vuodesohva, joka toimii vieraiden nukkumapaikkana.

Valaisin
Ihan rakkautta tämäkin, jo kuuden vuoden ajan <3
Olkkariin olisi etsinnässä myös jalkalamppu, odotan että se oikea putkahtaa jostain eteeni, niinkuin tämän kruununkin kanssa kävi!

Sohvapöytä
Sohvapöytäkin kilpailee jo ikämiessarjassa. Äiti lienee ostanut pöydän itselleen joskus 90-luvun alkupuolella ja jossain vaiheessa mutkien kautta pöytä päätyi minulle. Ehtaa ysäriä siis.

Siinäpä oli olohuonetta oikein kunnon annos! Tämä olikin eka kerta kun näin tarkkaan esittelin omaa kotiani. Oman kodin esittely sanallisesti tuntuukin tosi hassulta, mutta ehkäpä nämä kuvaset puhuvat puolestaan senkin edestä :)
Sitten suunnittelemaan seuraavaa postausta, olisikohan se ruutu 2 ja makkarin vuoro? Vai onko toivomuksia, mitä haluaisitte nähdä seuraavaksi? Onko joku paikka jota ei koskaan ole näkynyt blogissa?