Näin kivasti nimettyjä ruokia meillä valmistuu kun perheessä asuu 34-vuotias lapsi, eli minä :)
Mutta joo, kärsin raudan imeytymishäiriöstä ja kroppa hylkii kaikkea rautatableteista aina paljon rautaa sisältäviin elintarvikkeisiin ja kasviksiin. Mulle rautaa tankkaillaankin säännöllisesti tk:ssa ihan suoraan suoneen. Välillä on kuitenkin kiva kokeilla mitä maha sanoisi jos pikkusen ujuttaisi huomaamatta rautaa ruokaan!
Varsinaista ohjetta tämä Kippari-Kallen herkku ei tarvitse, perusohjeena on makaronilaatikko, jonka voi valmistaa omalla tutulla reseptillään. Itse teen makriksen yleensä kalkkunan jauhelihaan ja perinteisesti muna-maitoseoksella. Joskus käytän myös soijarouhetta ja soijajauhoa.
Mutta anyhow, homman pointti on tietenkin tuo sekaan lisätty pinaatti. Tässä kokeilussa käytin pakastepinaattia jonka sulattelin jauhelihan sekaan pannulla. Vallan mainiosti mahtaisi toimia myös tuore pinaatti. On aina kivaa kun keksii tavallisiin arkiruokiin jotain uutta juttua ja uusia hyviä makuja!
Ja oli muuten hurjan hyvää! Nams!
Onko kukaan muu kehitellyt arkiruuista uusia versioita?
Oi mikä blogi sinulla onkaan! ♥ Tuo banneri sulatti sydämeni välittömästi ja ulkoasu on muutenkin aivan hurmaava. Kiitokset siis kommentistasi blogini puolelle; jään ehdottomasti seurailemaan blogiasi! :)
VastaaPoistaVoi kiitos <3 Ja isosti tervetuloa! :)
VastaaPoistaMakaroonilaatikko maistuu extrahyvälle kun joukkoon laittaa koskenlaskijajuustoa, lasagneen tacomausteseos ja lihapulliin punaista pestoa :)
VastaaPoistaMahtavia vinkkejä, otetaan kokeiluun! Kiitos!
VastaaPoistaTäytyykin kokeilla tuota pannulla sulattamista. Siinä saa hyvin varmaan sen vetisyyden pois siitä pakastepinaatista. Hyvä vinkki :)
VastaaPoistaEi muuta ku kokeilemaan! :)
VastaaPoista