Haluan ensiksi korostaa että nyt puhutaan siis nimenomaan Puman tennareista, eikä puuman tennareista. Tarkoituksena ei ole juoskennella näillä uutukaisilla nuorten poikien perässä, ehkä :)

No niin, sivusinkin jo aiemmin aihetta eksyminen Spirit Storeen. Tämä tapahtui siis torstaina täysin ennalta-arvaamattomasti, aamulla matkalla fysikaalisesta töihin. "Jo alennetuista tuotteista -40%" oli se syy... Siis ihan nopea vilkaisu vain...


Mutta mitkä siellä mua odottikaan, viimeinen pari laatuaan, ja just mun koossa.
Oikeat Leena (Hefner os. Herppeenluoma) tennarit! 
Nämähän kuuluu taas sarjassamme tarpeeksi törkeät ollakseen niin siistit- osastoon. Oli vaan pakko ostaa, eikä tämä ostos onneksi köyhdyttänyt mua kuin 11,70€. Kyllä nimittäin kelpaa pistellä menemään kunhan lumet sulaa! Räääyyyyhhh!

Ja hei, koska kevät ja tennarikelit todellakin lähestyy uhkaavasti, kysynkin teiltä uudelleen neuvoa haisevien Conversejeni suhteen. (Viime syksyinen postaus aiheesta löytyy täältä.) Kyseessä on siis kerran pidetyt tossut, jotka haisee ihan käsittämättömän voimakkaalle (kumin haju/väri/käsittelyaine tms.). Samasta nettikaupasta ostettujen mustien Conssien kanssa ei ole ollut mitään ongelmaa, mutta nuo punaiset käryää ihan järkyttävälle enkä ole niitä pystynyt pitämään. Pitääkö vaan laittaa haisukengät jalkaan ja pyykkipoika nenään ja totutella?
Help? Anyone??