Ihanainen J Casa Blanco blogista oli listannut haasteessa omaan tyyliin kuuluvia elementtejä Polyvorella tehtyjen kollaasien muodossa ja minähän innostuin myös! Nappasinkin siis haasteen matkaani.

Mun tyyli on kyllä ihan omanlainen sekamelska erilaisia tyylejä yhdisteltynä ja saatan liikkua hyvinkin erinäköisenä pävästä riippuen. Näihin kollaaseihin verrattuna oma vaatekaappi tuntuukin vähän tylsältä ja kevennetyltä versiolta, mutta jotain tälläistä ideoina pohjalla voisi olla. Selkeästi kevät jo nostaa päätään näissäkin haaveiluissa!
vapaa-aika
Vapaa-ajalla rentoilua; paljon mustaa, farkkua, harmaata, sinistä, seassa myös väripilkkuja, kesällä enemmänkin. Mukavuus, helppo yhdisteltävyys, ajattomuus ja ripaus rokkia vois ehkä olla ne mun jutut.


1.2.13
Tämä on ehkä eniten tälläinen himostelukuva. Oikeastihan olen niin  mukavuudenhaluinen, etten useinkaan edes liiku korkeissa kengissä. Mutta tälläinen siistimpi tyylikin mua kiehtoo.


work
Töissä sitten vähän siistimpää. Töissä pukeudun pääasiassa oman liikkeen vaatteisiin.


home
Kotona sitten kaikkea muuta :)
Värikästä, pehmoista, pörröistä. Tällä hetkellä viihdyn kotona parhaiten haalarissa, ja menettäisin varmaan lopunkin järkeni jos joskus pääsisin Victoria's Secretille shoppailemaan!

Käytän myös Fashiolistaa, josta löytyykin enemmän mun tyylitykkäilyjä, siellä onkin todellisia rakkauksia listattuna <3 Tsekatkaas sinnekin (klik)!

Millaisia juttuja teidän tyyliin kuuluu?