Hehkutin eilen Sokoksen helmikuun S-etuna olevia ihanaisia Piilopaikka astioita joiden keräilyn olen päättänyt aloittaa hissukseen. No, eilen sitten matkalla töihin eksyin jotenkin Spirit Storeen, josta kassan kautta mukaan lähti tennarit. (Hyi minua, ihan silkka heräteostos, tiedättehän, kun halvalla sai... Mutta tennareista lisää myöhemmin.) Sen verran tuon ostoksen jäljiltä omatunto kolkutti että aloin miettiä voinko ostaa itselleni palkinnoksi (palkinnoksi mistä?!?) vielä tennareiden lisäksi mukinkin... Vähän haikein mielin päätin siirtää mukin ostoa loppukuuhun jolloin uusi palkka tulisi, onhan etu kuitenkin koko kuukauden voimassa. 
Mutta mutta, mikäpä minua töissä odottikaan!!


Voitteko uskoa!!
Olenhan kertonut, että olen ollut työharjoittelussa ja tehnyt samalla ihan palkallisiakin vuoroja samaan paikkaan. Tänään oli harjoitteluni viimeinen päivä ja sain lahjan!! Mihinkäänhän en ole siis lähdössä, vaan jatkan töitä yhä edelleen osa-aikaisena, joten läksiäislahjaksi tätä ei kai voi kutsua mutta harjoittelun päättymislahjaksi :) Miten täydellinen lahja, mun eka Piilopaikka <3

Melkeen siinä liikutuksen kyynel hiipi silmän nurkkaan kun niin hyvä mieli tuli. On mulla kyllä uskomattomat työkaverit! Niin parasta! <3
Mulla on aiemmin työelämässä ollut jos jonkinlaista vastoinkäymistä, todella rankkoja kokemuksia, epäpäteviä esimiehiä, sairaita työyhteisöjä jne. Niin monet kerrat olen joutunut pettymään ja todennut taas olleeni väärässä paikassa väärään aikaan. Mutta enää ei tunnu siltä! 

Nyt mä olen eka kertaa elämässäni just oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Flashilla muhun uskotaan ja luotetaan, mua kannustetaan ja saan hyvää palautetta. Mä rrrrrakastan mun työtä, kivoja asiakkaita ja ihan maailman parasta, pientä tiivistä työporukkaa. Oon ihan suunnattoman kiitollinen, että mulle annettiin mahdollisuus yrittää; ihan vieraalla alalla, ihan uusien tuotteiden kanssa. Joka päivä on pullollaan uutta ja ihmeellistä ja tuntuu että pikkuhiljaa alan oppiakin jotain. Se on ihan huippu tunne kun tuntee että osaa jotain uutta ja kehittyy työssään. Vielä mun aiemmin maanrakoon poljettu ammatillinen itsetunto palautuu! Mä uskon meidän tuotteisiin ihan täysillä ja teen työtäni hyvällä omallatunnolla ja ihan täydestä sydämestäni. Mä rakastan tätä tunnetta kun joka päivä on 
IHANA LÄHTEÄ TÖIHIN!

Kiitos! <3