Halusin minäkin vähän katsastaa omia kuva-albumeitani, että mitäs tähän kuluvaan vuoteen oikein onkaan mahtunut. Virallisestihan vuosi on nimetty itkun ja surun vuodeksi, joten ensi vuodesta on pakko tulla edes hitusen parempi! Vaikka on sitä tähänkin vuoteen kivoja juttuja mahtunut, vaikka sitten väkisin vääntäen!
Helmikuussa
Aloitin pitkän pohdinnan jälkeen tämän blogin. Mummo oli tuolloin sairaalassa huonossa kunnossa ja koko ajan oli kova huoli ja murhe, ja tarvitsin jotain iloista elämääni.
Iloitsin uudesta ihanan pehmoisesta tähtipeitosta, lämpimistä söpöistä villasukista, intoilin ja odotin Muppets elokuvan saapumista Suomeen, sain hyvää palvelua L'orealilta ja ostin kammoamani harmaat saappaat.

Maaliskuussa
Löysin uuden herkun, Pappagallon mangosorbetin (oiiii miksi mulla ei ole tuota NYT pakastimessa??), kävin ilahduttavan hyvässä hyväntekeväisyyskonsertissa, täydensin Inglot-ihanuuksiani ja hehkutin legendaarisen Palman paluuta. 
Mummon vointi heikkeni koko ajan ja vaikka mummo oli ehtinyt sairastaa syöpää vasta reilun kuukauden maaliskuussa sanottiin mummon kanssa viimeiset heipat :(

Huhtikuussa
Uusi kamera saapui vihdoin kotiin, päätin alkaa pyöräillä ja ostin elämäni ensimmäisen pyöräilykypärän ja löysin iskän luota vanhat Fabuland hahmoni <3

Toukokuussa
Voitin parhaalla blogikirjoituksella iPadin, aloitin tukan vaalennuksen, harjoittelin pyöräilyä monien vuosien tauon jälkeen ja minusta tuli Conversetyttö.
Taas tuli perheeseen surua kun äitin luona asustanut Edu-koira kuoli yllättäen ja toukokuussa äitikin huolestutti joutumalla sairaalaan. Äitienpäivää vietettiin sairaalassa.

Kesäkuussa
Löysin eteiseen ihanaisen bling bling valaisimen, vietettiin pikkusiskon lakkiaisia, visiteerasin bestikseni luona Helsingissä, ostin säpäkät lenkkarit (joita olisi voinut kuluttaa kesän aikana vaikka vähän ahkeramminkin) ja aloitin postcrossingin.

Tapahtumia heinä-joulukuulta tulossa vielä myöhemmin...