Aamulla postasin alkuvuoden tapahtumista, nyt kuluneen vuoden tapahtumia heinäkuusta eteenpäin.

Heinäkuussa
Aloitin viikkoja kestäneen kodin siivous- ja muutosprojektin ja kävin Ikeassa ostoksilla, intoilin LCN:n herkullisista uutuuksista, tuunailin taulun kehyksiä ja tein itse parvekekukalle kiipeämisritilän. Sain lahjaksi Guessin korut, kävimme perinteisellä tyttöjen matkalla Tuurissa ja söin paljon mansikoita.

Elokuussa
Tapasin eka kertaa perheen uuden koiruuden Gigolon, söin lisää mansikoita (ja jätskiä), löysin vanhan balettipukuni, vietin aikaa mökillä, elämän mittainen haave toteutui ja näin Madonnan sekä aloitin aikuislukion. Elokuussa esittelin myös kodin muutosprojektin tuloksia.

Syyskuussa
Sain kivoja tuliaisia Jenkeistä, tutustuin enemmän Gigon kanssa, esittelin kuvia kodistani ennen remonttia (ja entisen omistajan sisustusratkaisuja), tein koosteen päivittäin käyttämästäni kosmetiikasta, köpsöttelin tossukoilla ja koukutuin tikkareihin.

Lokakuussa
Satoi ensilumi, sain mummolta perinnöksi Arabian soppakulhon, kävin kouluttautumassa uusimpiin kynsien koristelutekniikoihin, kädestäni leikattiin patti, lähdin entisestä työpaikastani ja ostin asian johdosta ja koko uuden elämänvaiheeni kunniaksi itselleni Nomination-palan.

Marraskuussa
Innostuin joulusta, ostin valkoisen kuusen ja pallukoita ja muuta joulusälää. Näin Pähkinänsärkijän Tampereella, vietin isänpäivää perheen kanssa herkutellen, esittelin lemppariastioitani ja intoilin uudesta työpaikasta ja uusista työvaatteista.

Joulukuussa
Intosin joulusta entistäkin enemmän, ostin lisää koristeita ja laitoin joulua kotiin. Askartelin lahjoja, ostin joulukalenterin ja vietin ihanan perhejoulun <3

Melkoisen tapahtumarikkaalta tämä vuosi kyllä vaikuttaa näin yhteen koottuna. Hyviäkin hetkiä vuoteen on mahtunut vaikka ne suuret surut ovatkin jääneet päällimmäisenä mieleen. Omien menetysten lisäksi läheiset rakkaimmat ystävät ovat kohdanneet suuria suruja myös, ja oman ikäisen ystävän menetys tuntuu jotenkin käsittämättömältä ja väärältä vieläkin. Olkoon ensi vuosi millainen tahansa, sen täytyy olla edes hitusen parempi kuin tämä kuluva, jookos? 
Olen kuitenkin kiitollinen tänä vuonna tapahtuneista hyvistä asioista. Isoja harppauksia on otettu ja ehkä ensi vuonna aukeaa taas uusia ovia. 
Uusi vuosi, uudet kujeet! :)