Superkiva viikonloppu takana ja kyllä vaan, poissaollessani oli talvi saapunut tännekin! Tampereella tarvottiin kinoksissa kuin oikeassa talvessa konsanaan ja vähän jänskätti kotikaupunkiin saapuessa olisiko täällä lumesta tietoakaan. Mutta kyllä vaan se oli talvi tullut tännekin!

Tampereen viikonloppu sujahti ohi tosi nopsasti. Kaikkina kolmena päivänä pyörimme ystäväni kanssa kaupungilla shoppaillen, vaikka loppupelissä en paljoa lopulta ostanutkaan. Tarkoitushan oli ostella joululahjoja, mutta tuntui että lahjojen sijaan löysin enemmänkin itselleni ostettavaa. Lauantaina kävimme katsomassa Tamperetalolla Riian baletin esittämää Pähkinänsärkijää. Esitys oli suloinen ja tanssijat ihan huikean taitavia. Viimeistään sinä virittyi todellinen joulumoodi päälle.

Eilen illalla kotiin tultuani en jaksanut edes purkaa kasseja vaan lötköilin sohvalla pörröpeiton alla BB finaalia katsellen. Oma sohva, ai jai <3
Nyt mittarissa on karut 20 asteen pakkaslukemat, joten ei muuta kuin toppahousuja etsimään ja takaisin arkisiin työ- ja koulukuvioihin. Illalla pääsen lukemaan blogejakin taas, muutaman päivä loma oli kyllä todellinen blogilomakin, kun olin matkassa vain puhelimen netin varassa. 

Mites teidän viikonloppu sujui? Lumisissa merkeissä?