Vihdoin aurinko paisteli niin, että sain kuvattua teillekin nähtäväksi jo joku aika sitten hankkimani valkoisen joulukuusen. Kokosin kuusen jo toissa viikonloppuna ja tarkoitus olisi ehtiä koristellakin se ehkä jo tällä viikolla. Nyt siis vielä pelkän kuusen esittely.

Kerroinkin jo aiemmin että kokoaminen ei tietenkään mennyt ihan kuin siellä kuuluisassa Strömsössä ja onnistuin Peppi Pitkätossun voimillani katkaisemaan yhden osan kuusen metallisesta jalasta. Jalkahan oli maalattu nokkelasti kokoontaittamisen jälkeen ja väkivaltainen aukirepiminen katkaisi yhden metalliosan.

Mutta pienellä poppakonstilla kuusen saa jopa ihan suorassakin seisomaan. Heti näiden kuvien ottamisen jälkeen pikku perfektionistiä muutama kohta tuossa toki vähän rupesi häiritsemään ja piti vähän käydä pöyhimässä oksia.

Kuusi on 210cm korkea ja Kai-Pir:n valmistama. Ostopaikka on K-rauta. Olen kyllä ihan hurjan tyytyväinen ostokseeni. Kuusi on juuri sopivan kokoinen, tuuhea ja näyttävä. Tämähän on mun eka joulukuusi kautta aikain ja niin ihana onkin, että olihan se laitettava esille jo hyvissä ajoin ennen joulua :)

Voi kun olisikin aikaa näpräillä narut kiinni palleroihin ja pääsisi koristeluhommiin. Viikonloppuna Tampereen Stockalta mukaan tarttui muutama uusi koristekin aiemmin ostettujen pallukoitten kaveriksi. Sokkarillakin odottelee vielä muutama super ihana koriste ehkä pian koittavaa koristeiden hinnanalennusta. Ja valotkin tuohon varmasti pitäisi hommata... Kuvia koristellusta kuusesta luvassa siis piakkoin...