Oli pakko esitellä vielä joulun viimeisimpiä hankintoja. Ihastuin näihin muutamaan kuusen koristeeseen palavasti jo niiden ilmestyttyä kaupan hyllyyn. Hinta oli kuitenkin sen verran suolainen, että päätin olla järkevä ja malttaa odotella kunnes koristeet tulisivat aleen. Tällä viikolla sain sitten kotiutettua muutaman ihanuuden. Ensin kuitenkin muutama jo aiemmin ostettu ihanuus, jotka vilahtivatkin jo kerran aiemmin kun postasin kuusesta. (KLIK)Nämä tähdet ovat jo hieman aiemmin hankittuja. Pyörin Tampereen reissulla kuun alussa silmät selällään koristeosastoa ympäri ja lopulta mukaan tarttui vaan nämä tähdet koska pelkäsin hajottavani koristeet bussimatkalla.


Tämä kiiltävä pallero löytyi alesta tällä viikolla. Onkin muuten kohtuu hankala kuvattava tuollainen kiiltävä pallo. Kuvaaja joutui piiloutumaan kuusen oksien taakse jottei näkyisi kuvassa.


 Ne hartaasti odotetut ostokset olivat kuitenkin nämä kaksi Sokokselta. Sian timanttikorkkarin lähtöhinta oli 9€, puoleen hintan sen raaskin lopulta ostaa. Bling bling!


Ja täytyyhän balleriinalla nyt yksi ballerinakoriste olla! Ihana <3 Nyt on mun kuusi valmis ja täydellinen. Ensi vuonna sitten lisää koristeita!

Nyt meikäläinen kiitää tontun pajalle pakettien kimppuun ja sitten kodin siivoukseen. Vaikka en kotona joulua vietäkään, on kiva kun koti on siisti kun tapaninpäivänä tulen takaisin. 
Milläs mallilla teidän jouluvalmistelut on?