Pääsin mukaan Buzzaamaan Doven uutta tuotesarjaa herkälle iholle. 

Buzzadorina oleminenhan tarkoittaa sitä, että buzzadorina on mahdollista osallistua erilaisten kampanjoiden buzzaamiseen. Buzzador saa kokeiltavaksi kampanjan tuotteita, joista kertoo ystävilleen ja jakaa näytteitä. Kokemukset myös raportoidaan kampanjan aikana ja kampanjan lopuksi Buzzadorille. Palkkiona raportoinnista toimivat nämä testiin saadut tuotteet.

Testiin itselleni ja näytteiksi muille sain Pure&Sensitive sarjan vartalovoiteen. Testasin tätä ekan kerran eilen illalla ja täytyy sanoa, että taidan olla ihastunut! Atoppinen ihoni on talvisin todella kuiva, esim. reisistä ja sääristä usein niin kuiva että ihoa pistelee ja kirvelee kaikesta öljyämisestä ja rasvauksista huolimatta. Nyt ei ihoa pistele vaan iho tuntuu kerrankin todella kosteutetulta ja pehmeältä. Minä joka rakastan tuoksullisia voiteita, olen ihastunut tähän tuoksuttomaan tuotteeseen! Mutta jos fiilis iholla on näin hyvä jo eka kokeilun jälkeen, jatkan todella innolla tämän käyttöä ja kerron jatkossa lisää kokemuksia!


Lisätietoa Buzzadorina olemisesta saat tästä. Ja suoraan mukaan pääset tästä. Olisi tietysti kiva jos mainitset minun käyttäjätunnukseni rekisteröintisi yhteydessä. Buzzador -käyttäjätunnukseni on littlebigthings-littleb.