Ilmojen kylmettyä ihminen kaipaa pehmoista ja pörröistä vaatetta mihin kietoutua. Pörröisten huivien ja pipojen lisäksi olenkin viime aikoina tehnyt muutamia talvivaateostoksiakin.Ihanan pehmoinen neulemekko käytettäväksi leggareiden ja saappaiden kanssa. Ostopaikka vanha ja luotettava: H&M kids.


Perustoppitäydennyksiä, lähinnä töissä käytettäväksi.Tämä söpö puuvillainen neuletakki menee mainiosti kesälläkin. Ja sama tuttu ostopaikka: H&M kids. Olen jo pari talvea etsiskellyt neulehametta. Siis ihan arkikäyttöön, joko sileiden tai neuleleggareiden kanssa käytettäväksi. Vasta tänä syksynä on tärpännyt, nyt neulehameita tuntuu suorastaan yhtäkkiä olevan kaupan jos toisenkin valikoimassa! Toinen toistaan ihanempia olenkin löytänyt, mutta nämä kaksi (tähän mennessä) ostamaani ovat Hennesiltä.
Musta on suoremman mallinen ja harmaa aavistuksen kellohelmainen. Mutta nyt onkin ongelma! Yhtäkkiä en enää tiedäkään mihin yläosaan noita yhdistäisin. Tuntuu että kaikki olemassa olevat yläosat on liian pitkiä ja säkkimäisiä noiden kanssa. 

Kysynkin apuja teiltä, millaisen yläosan kanssa sinä käyttäisit näitä hameita?