Viime aikoina on blogeissa yhtä aikaa kierrellyt hauskasti sekä lempiasiani että lempiastiani -haasteet. Minä sain tämän astiahaasteen Jeniltä Casa Volmarista. Tarkoituksena on siis esitellä omat lempiastiat. Kiitos vaan kovasti, tämä olikin hauska haaste toteuttaa!
Oman astiastoni pääelementti on valkoiset ja mustat Teemat. Kummassakin värissä löytyy niin kulhoa, syvää lautasta, kuin kahta kokoa matalaakin lautasta. Tällä kombolla olen kyllä pärjännyt hyvin, ihania yhdistelmiä saa näillä kyllä tehtyä. Ja käyvät vallan mainiosti ihan arkeen kuin vähän hienommallekin illalliselle. Lisäksi Teeman pienen vatisarjan olen ottanut ihan arkikäyttöön, ovat niin söpö piristys :) 


Arkilaseina toimivat kirkkaat ja ruskeat Kartiot. Tykkään ihan mielettömästi sekä Teeman että Kartion muotokielestä ja yhdessä ovat mitä mukavin yhdistelmä. Monikäyttöisen astiaston olen saanut näistä kerättyä. Paremmiksi laseiksi suunnitteilla on ostaa Sarjaton -sarjan jalalliset ihanuudet. Meiltä kun ei löydy edes viinilaseja, koska en ole nähnyt tarpeelliseksi niitä hankkia. Itse en juo viiniä, joten viinilasit olisivat melkoinen turhake täällä, jos joku kaveri niitä tarvitsisi joskus silloin tällöin. Tulevat Sarjaton -lasit saavat sitten toimia viinilaseinakin.


Juhlakattauksessa meillä kahvit ja kakut nautitaan Ego sarjan astioista.


Juhlissa kattauksessa ovat myös yhdet rakkaimmista aarteistani, mummolta saadut Kirsikka sarjan sokerikko ja kermakko.


Jonkun verran kaappien kätköistä löytyy myös muita rakkaita muistoja. Ei enää käyttöastioina vaan muistoina säilytettävinä aarteina. Yksi niistä on tämä 80-lukulainen Nukkumatti lautanen. Iskän luona on vielä tuohon settiin kuuluva mukikin tallella. Joitain mukeja, kuten lapsuudesta asti mukana kulkeneet Muumimukitkin ovat arkikäytössä ja niin tärkeitä.

Minkäslaisia aarteita teiltä löytyy astiakaapeista?

Laitan haasteen eteenpäin Miialle, Imagelle, Kirpparikeijulle ja Saijalle. Esitelkäähän naiset mitä ihanuuksia teiltä löytyy! :)