Poikkesin pitkästä aikaa Gina Tricotilla ja kappas, sieltähän löytyikin juuri ne kaksi etsinnässä ollutta asustetta. 


Ja tietty alle vitosen kotileggaritkin oli ostettava, ajatteli Sulo Vilen... Katselin myös thermolegginsejä joissa on ihana pumpulinen sisäpuoli, eipä vaan kokoja löytynyt enää. Pitääkin ratsata nettikauppa josko siellä vielä olisi... Onko muuten jollakulla kokemusta noista GT:n thermolegginseistä? Onko ne käytössä yhtä ihanat kuin miltä hypistelemällä vaikuttaa?


Varsinaisesti se, mitä menin etsimään oli tuo huppu. Ihastuin jo viime talvena tälläisiin huppuihin jotka sopivat käytettäväksi pienellä pakkasella. Tämän hupun näin jossain mainoksessa ja päätin jo kuvan perusteella ostaa. Tämä kuva nyt ei tee oikein oikeutta tuon ihanuudelle, mutta siinä on siis huppu, ja jatkeena pitkä huiviosa joka menee vielä muutaman kiepauksen kaulan ympärillekin. Ihan huippu näille keleille, lämmin ja pehmoinen eikä kuitenkaan sähköistä ja lyttää tukkaa kuin perus pipo.


Spugepipo.
Sitten kun pakkaset kovenee, vaihtuu huppu pipoon. Musta lörttöpipo on ollut etsinnässä ja hyvään hintaan se tuolta GT:stä löytyikin. Perusarkivaatteisiin kuuluu siis vähän yli-iso parka, maiharit ja tämä pipon ketale sitten viimeistelee tän homeless-woman lookin :)

Meikäläinen singahtaa nyt lukemaan psykaa ja enkkua. Ensi viikolla se alkaa jo toinen koeviikkokin! Huh mitä vauhtia tämä syksy on mennyt! Seuraavat kokeet onkin jo heti tammikuun alussa, jolloin onkin sitten puolet lukion eka vuodesta pulkassa, aika mieletöntä. Ensi vuosi lukion osalta tuleekin olemaan jo paljon iisimpi, tänä ekana vuonna mulla tulee (tämän hetkisen sunnitelman mukaan...) suoritetuksi jo puolet koko lukiosta. Kyllä kait tästä selviää vaikka näitä palikoita nyt onkin tässä elämässä melkoisesti, mutta pääasia että on kivaa :)

Kuunnelkaahan muuten eilen lisäämäni video, biisi sopii hyvin fiilisteltäväksi tähänkin päivään!