Ihanaisen valkoisen joulukuusen kotiinsaapumisen jälkeen mun jouluintoilu onkin lähtenyt ihan lapasesta!
Käväisin perjantaina Tiimarissa katsomassa josko sinne olisivat joulukoristeet jo saapuneet.


Eivät olleet uudet koristeet vielä tulleet, mutta mitäpä perimmäisestä nurkasta löytyikään! Tarjoushaukan jouluhylly! Viime vuotisia koristeita ihan superedullisin hinnoin!


Kultaiset kynttilät ja pallukat ovat olohuoneen muuhun somistukseen, ja hopeiset pallurat kuuseen. Nämä kaikki; kaksi kynttilää, kaksi pakettia kultaisia palloja, iso paketti hopeisia ja kaksi pakettia kiiltäviä hopeisia palloja kustansivat yhteensä 11€!!


Saas nähdä joutuuko ensi viikolla tekemään uusintakierroksen josko vielä jotain lisää löytyisi! :) 

On muuten tosi vaikeaa näin ensikertalaisena kuusen omistajana arvioida minkä verran koristeita tuollaiseen 210cm kuuseen mahtuu. Stockmannin verkkokaupasta lähti nimittäin tilaukseen vielä oma satsi pallukoita ja valot ja köynnöksetkin puuttuvat vielä kokonaan! Tarkoitus on ostaa myös yksittäisiä kalliimpia special-koristeita, ainakin Sian timanttikoristeltu korkokenkä. Tänään oli tullut myös H&M pakettikin postiin, sielläkin on joulujuttuja. Voi että, minun ihanaiset koristeet! Hihih, saas nähdä millainen pallomeri tämä kämppä on jouluun mennessä jos tämä into jatkuu samanlaisena...