Tein viikonloppuna vähän uudenlaista makaroonilaatikkoa. Olen hiljakseen tyhjennellyt pakastimesta kaikkea syömäkelpoista ja pitäisi käydä se ihan kokonaankin läpi ja heitellä pois jo pilaantuneet ja liian kauan odotelleet. Mun tämän kesäiset mansikat ja mustikat nimittäin odottelee vielä iskän pakkasessa tilan vapautumista mun pakastimesta. Kesällä se oli aivan täynnä enkä saanut yhtään marjoja mahtumaan sinne. Marjansyönti alkaa siis täällä vasta kun pakastimeen on saatu tilaa.


Tällä kertaa tilaa vapautui yhden suikalejuurespussin verran. Käytin sen pannulla jauhelihan kanssa, muuten ihan perussetti; kalkkunanjauhelihaa, makaronia, munamaito ja siinäpä se :) Hyvää arkiruokaa ja riittää moneksi päiväksi kun ei ole aikaa joka päivä kokkailla.

Kävin muuten vihdoin perjantaina lääkärillä tämän pääni kanssa. Olen siis ollut niska-selkäongelmainen jo nuoresta saakka mutta nyt ihan uutena on viime talvesta alkaen ollut kallonpohja tosi herkkä tulehtumaan. Pienikin määrä vetoa ja se on siinä, siitä alkaa ihan jäätävä päänsärky johon ei mikään auta. Allergian takia mun ainut särkylääke on oikeastaan Panadol joka ei sitten juurikaan auta siihen tulehdukseen. No, nyt lekurisetä tuikkasi tulehtuneeseen kallonpohjaan pari kortisonipiikkiä ja kehotti tulemaan piikille uudestaankin jos pää taas kipeytyy. Nytpähän ainakin tiedän että jotain apua on saatavilla eikä tarvitse tuskissaan kitua kotona. Lihaskuntoon ja ergonomiaan pitäisi kuulemma myös kiinnittää vähän enemmän huomiota...