Olen vallan unohtanut esitellä taannoisten 3+1 päivien ostoskertymän!

Sinänsä näissä ostoksissa ei ole muuta esittelemisen arvoista kuin niiden määrä. Enpä taida ikinä olla selvinnyt näin vähin ostoksin! Ihan vaan pakollisten perusjuttujen täydennyksiä; hiuslakkaa, kuivashampoota, silmämeikinputsaria, eyeliner, magnesiumia (ihan loistotuote muuten muillekin jotka kärsitte suonenvedosta ja hintakin kohdillaan). No nuo vitamiinit nyt on uusia kokeiluun ja himoitsemani Kivi-tuikkukin oli sitten loppunmyyty. Selvisin siis vallan ilman mitään villejä kortteja. Tai no joo, melkein ilman... Kuvan ulkopuolelta yksi lisäys, eli tämä Erase it josta kirjoittelin aiemmin täällä.

 Tuon käyttö on jäänyt tasan yhteen testiin kun en näköjään osaa sitä käyttää. Taidampa antaa tuon kiertoon jollekin viisaammalle :)

Mulle näistä alepäivistä näyttää muodostuneen oikein tälläsiä varastontäydennyspäiviä. Aika harvoin tarvitsee noita perusjuttuja ostella normaalihintaan kun aina tilaisuuden tullen jemmaa noita halvemmalla varastoon. Poikkeus kuitenkin tuli tähänkin jokunen viikko sitten kun illalla meikkejä puhdistaessani menin hakemaan kaapilta uutta silmämeikinputsaria loppuneen tilalle. Pala nousi hieman kurkkuun kun kaapissa ei ollutkaan enää uutta putelia odottamassa. Huppista! Voin kertoa että vedenkestävän ripsarin poisto kahdella tipalla puhdistusainetta ja tavallisella putsarilla ei käynyt ihan kädenkäänteessä ja seuraavana aamuna peilistä katseli melkoinen pandaneiti. Nöyrä panda joutui ensitöikseen aamulla lähtemään kauppaan hakemaan normaalihintaisen putsarin.

Onko teillä tapana ostella luottotuotteita varastoon? Vai katsotteko ollenkaan hintaa ostaessanne?