Lomalla tutkailimme äitin kanssa läpi kauppoja joissa ei ollut tullut käytyä pitkiin aikoihin. Ihanaa vaan lampsia ympäriinsä ja ihastella kaikkea nättiä ja ideoida ja unelmoida. Katselimme ideoita mulle sängynpäädyksi ja hypistelimme aivan ihania Lennolin pörrötorkkuja. Tutustutin ennakkoluuloisen äitin myös uuden lempparikauppani Clas Ohlsonin valikoimiin. Joutui äitikin myöntämään että kaikkea kivaahan sieltä löytyi :)

Tällä kertaa ei Clasulta mitään tarttunut mukaan, vaikkakin eräs peltijakkara ja valaisin mieleen jäivätkin kaivertamaan... Aika namuja ostoksia tein kuitenkin muista kaupoista.

K-raudasta löytyi tämä valkoinen Amanda B sweets kulho. Hintaa oli vähän reilun kympin verran.  Himottaisi ostaa tuo täyteen vaahtokarkkeja tai jotain värikkäitä namusia. Mahtaisivatkohan kauan säilyä siinä koristeena...

Kodin 1:sen alepöydästä löytyi Zonen musta keittiörätti. Hintaa huikeat 2€.

Pentik ei varsinaisesti kuulu ikinä mun ostoskierrosten kohteisiin, mutta tällä kertaa tuli käväistyä sielläkin. Viime aikoina sieltä on löytynyt ihan kivojakin juttuja joskus. Kuten nyt tämä pieni söpö, joskin vähän kolhiintunut saippua. Aivan syötävän ihana vaniljainen tuoksu! Aika namu tämäkin ostos :)

Nyt olisikin etsinnässä saippua-alunen tälle ihanaiselle ja muillekin käyttöön pääsemistä odottaville palasaippuoille. Visiossani alunen on kirkas tai musta muovinen (tai muu ei niin helposti särkyvä materiaali) ja pienikokoinen. Vessan lavuaarin laskutaso on tosi pieni ja kalteva, joten ihan mikä tahansa kuppi siinä ei tule pysymään. Vinkkailkaahan jos näette jossain näihin kriteereihin mahdollisesti sopivia saippua-alusia!