Olen jo pidemmän aikaa valitellut etten ole nähnyt silmälaseillani tarpeeksi hyvin. Sainkin jokin aika sitten vihdoin raahattua itseni tarkastushuoneeseen ja näkö tarkastettiin. Viime tarkastuksesta ei ollut kuin vuosi, mutta melkoiset muutokset siellä kuitenkin oli. Alkava ikänäkökin (ou mai gaad mikä sanakin!) jostain tupsahtanut :) 

Monitehoihin en kuitenkaan vielä ryhtynyt, vaan teetin nyt pelkät kaukolasit. Voi olla että kouluhommiin otan myöhemmin erilliset lukulasit, huomaa nimittäin että vaikka kauas näkeminen helpottui uusilla laseilla huomattavasti, kaipaan vähän lisätehoja kun luen pitkää tekstiä. Esimerkiksi kokeisiin lukiessa olisi erilliset lukarit todella tarpeen.


Kehys olikin jo ennalta valittu. Ihanainen Tommy Hilfiger erottuu hauskasti aikaisemmista laseistani. Kuva aikaisemmista laseistani löytyy muuten täältä. Aikas mustavoittoista ollut tuo aiempi valikoima :)


Kehyksen etuosa on tummansininen  ja sisällä on kerroksittain punainen ja valkoinen. Valkoinen kehyksen sisäpinnalla keventää kummasti yleisilmettä.
Ai että, tykkään niin kovasti näistä! Tykkään myös kirkastuneesta maailmasta ja huippaavan tunteen häipymisestä kun silmät on nyt vihdoin tasapainossa. Ikänäöstä sensijaan en kyllä tykkää, se on vanhoja ihmisiä varten, HUS pois se minusta, hyi!

Milloin sinä olet viimeksi käynyt näöntarkastuksessa?