Eilen oli vähän luppoaikaa kaupungilla pyörimiseen ennen kiropraktikolle menoa ja löysin yllättäen itseni Henkkamaukan alehyllyn kimpusta. Mutta voi mitkä söpöläiset siellä mua odotteli!


Söpöt, ihanan pehmoiset kotitossukat!
Näppärät vetää jalkaan vaikka illalla kun on juuri rasvannut jalat niin ei tarvitse rasvata lattioita kävellessään.


Pohjissa on jarrut, joten näillä narskuttelu kuuluu varmasti alakertaankin, sorry vaan alakerran mummo! Melkoisen kiva kolmen euron ostos sanoisin!

Olipa kuulkaa mahtava käväistä herra kiropraktikon käsittelyssä eilen pitkästä aikaa! Olin viimeksi käynyt käsittelyssä huhtikuussa ja sen todella huomasi. Myös kiropraktikon "oijoi, voi voi, ohoh" jne kommenteista päätellen käyntien väli olisi voinut olla vaikka lyhyempikin. Mutta ei auta, kun ei ole rahaa, niin on pakko kärsiä :( Nyt on muutama kerta pakko käydä käsiteltävänä että saan rintarankaa sen verran auki että henki kulkisi edes jotenkin, ja on pakko ryhdistäytyä omien venyttelyidenkin suhteen. Päivät tuntuu menevän nyt vähän lölleröidessä kun tälläkään viikolla ei ole töitä kuin vasta lauantaina ja ainoastaan iltaisin täytyy mennä kouluun. Ryhtiliikettä kaivataan täällä!

Tämän päivän osalta on jo sentään pyykit koneessa ja vielä ennen kouluunlähtöä menen kirpparille tyhjentämään pöydän ja sitten odotellaan vielä huomiseen viiden viikon mahtavaa saldoa! :)