Vihdoin saan nämä olohuoneenkin kuvat tänne esille, nyt onkin sitten koko kämppä suursiivousprojektin jäljiltä esitelty!

Olohuone ennen myllerrystä näytti tältä:

Vanhassa järjestyksessä ei sinänsä ollut mitään vikaa, halusin vaan jotain uutta olkkariin. Tästä olkkaristahan koko massiivinen suursiivousprojektini saikin sitten alkunsa.

Telkkarin vierustalla vallitsi melkoinen johtohelvetti. Siivouksen yhteydessä kaikki johdot on nyt kourutettu siisteiksi nipuiksi.

Olohuoneen ovina on tuollaiset suklaanruskeat pariovet. Ne ovat lähestulkoon aina auki, mutta kätevät sulkea esimerkiksi jos olohuoneessa yöpyy vieraita.

Ovien vasemmalle puolelle jääkin tämä ei niin kaunis-osio, eli työpisteeni. Uusi työtuoli pitäisi löytää seuraavaksi. Nykyinen on ihan liian matala ja ergonomisesti ihan kökkö.

Tältä näyttää näkymä uudistuneeseen olkkariin.

Kultainen peili on jo pidemmän aikaa odotellut kaverikseen seinälle jotain kultaista. Ja odottelee vieläkin sitä täydellistä kumppania. Onko se sitten iso taulu vai ryhmä tauluja vai ihan jotain muuta, selviää kun se oikea juttu ja idea tulee kohdalle.

Tykkään tästä että sohvat on nyt vastakkain. Tää jotenkin selkeyttää tätä tilaa.

Kovin radikaaleihin muutoksiin olohuoneessa ei pysty, koska neliön muotoinen kaappi on pultattu kiinni seinään. Oikea seinusta säilyikin lähes entisellään.


Eri valaistuksessa olohuone näyttää tosi erilaiselta. Illan hämyssä tapettikin näyttää lähes mustalta. En ole vieläkään näiden viiden vuoden aikana kyllästynyt tuohon tapettiin!

Olin jo luopunut toivosta löytää koskaan uutta mieleistä telkkaritasoa kunnes tämä tumma Bestå mustalla lasikannella hyppäsi eteeni ihan sattumalta Ikeassa. Heti kun budjetti antaa myöden tuohon tulee vielä mustat lasiovet. Ehkä jo ensi kuussa...

Sellainen on olohuone meillä. Olen kyllä ollut vallan tyytyväinen näihin pieniin muutoksiin jotka kuitenkin sai kodin tuntumaan ihan uudelta. Olen myös onnistunut toteuttamaan niitä mielikuvia mitä minulla oli tästä asunnosta ja tulevasta kodistani jo asunnon osto- ja remonttivaiheessa. Kotini huoneethan ovat sisustukseltaan ja väreiltään hyvinkin erilaisia ja eri tyylisiä mutta silti täällä on jotenkin sellainen tosi levollinen ja harmoninen tunnelma. Oma maku ja tyylini näkyykin tosi selkeästi täällä. 

Vaikka välillä haaveilen keskustakodista ja välillä jopa kaupungin vaihdoksesta, ei mikään maailman voima taida saada minua tästä kodista luopumaan. Täällä on ihmisen hyvä olla. <3

Kotini siivous- ja muutosprojektin muut valmiina esitellyt huoneet löytyvät täältä: 

Mitäs sanotte olohuoneesta, eikö tullut aika erinäköinen sohvan paikkaa vaihtamalla?