Tämä viikko on tuntunut karmeudessaan ihan tuhat kilometriä pitkältä. Liian vähän unta, liian kipeä pää ja niska, liian paljon töitä. Ensi viikolla onkin sitten luvassa koko viikon kestävä lomatyöttömyysviikko. Ohjelmaa on toki kertynyt ihan kiitettävästi jo kaikille päiville. Kirpparipöydän kanssa säätäminen on vienyt oman aikansa viime aikoina ja pöytä on onneksi tuottanut rahaa sen edestäkin. Ensi viikolla käynnistyy kirpparipöydän neljäs ja ehkä viimeinen viikko ja tarmokkaasti pitäisi tavaraa vielä kuskata myyntiin ettei tarvitsisi tuoda sieltä enää takaisin mitään. Kirpparilta kertyvät rahat pääsevätkin sitten kätevästi hyötykäyttöön kun pääsen shoppailemaan lukiokirjoja! Kävin tällä viikolla eka kerran Jameralla metsästämässä ekoja kurssikirjoja. Olihan hauska kokemus kun olin kaupassa vähintään tuplasti muitten asiakkaitten ikäinen :D

Ensi viikolla pitäisi tehdä kurssivalinnat ekaksi vuodeksi ja suurinpiirtein mulla alkaisi paletti ollakin kasassa. Ekassa jaksossa on luvassa ainakin uskontoa ja biologiaa. Onneksi pikkusisko on luvannut toimia mun henkilökohtaisena opinto-ohjaajana ja ilman apua en olisi kyllä päässyt edes alkuun näitten kurssitarjottimien ja palkkien ymmärtämisessä. Mutta ehkäpä tää tästä... Nyt olis opiskeluintoa sen verran että voisin ihan hyvin rueta kokopäiväiseksi opiskelijaksi. Mutta katsotaan miten kahden opiskelun ja työn yhdistäminen nyt käytännössä sitten tulee edes onnistumaan ja mihin paukut riittää.

On ollut kyllä hauskaa tarjoushaukkailla tarvittavia kirjoja mahdollisimman edullisesti kasaan. Tokmannilta hain myös Mikkivihkoja koulua varten. Tänään on otettava kalenteri ja merkittävä ylös missä ja mihin aikaan sitä jatkossa pitää milloinkin olla. Ensi viikolla on eka infopäivä lukiolla ja visualistiopinnot jatkuvat ja seuraavalla viikolla sitten alkaakin jo lukio-opinnot! Jiiihaa!