Huh huh, eilisestä Ikean reissusta selvitty ja tämän ilmestyessä istuskelen jo autossa matkalla kohti uusia seikkailuita! Ikean kassalla olin todella lähellä saada paskahalvauksen kuullessani ostosten loppusumman. Tarkoituksena kun oli lähteä vaan kattelemaan ja ehkä jotain pientä ostaakin. Tällä kertaa mopedi lähti kyllä ihan tosissaan käsistä, auts... Alkeellinen matikan yhtälö: Tilipäivä + Ikea = todella tukala loppukuu. 
No mutta palataan Ikean juttuihin myöhemmin. Parhaillaan menossa oleva suursiivoukseni jatkuu ja paisuukin uhkaavasti vielä näiden uusien juttujen myötä loppuviikosta, mutta hyvä niin. 
Niin siistiä saada kotiin jotain uutta kivaa!


Mutta parhaillaan köröttelemme ystäväni ja hänen ihanaisten tyttöstensä kanssa perinteisellä kesälomamatkalla kohti "Vesan kauppaa", eli Tuuria. Tämä on jo kolmas vuosi peräjälkeen kun teemme saman kesämatkan yhdessä tyttöporukalla. Meillä isommilla tytöillä kohteena on tietysti kaupat ja pienemmät typyt odottavat varmaan enemmän (ilmaista!) tivolia.


Toissakesänä tivolissa oli melkoisia hurjapäitä esiintymässä, kiipeilivät tuolla maailmanpyörän päällä! Hui saakeli!


Päivän ja varmasti vielä huomisenkin ohjelmassa on siis shoppailua, tivolia ja hyvää ruokaa. Yöksi majoitumme ihan kyläkaupan lähellä sijaitsevaan maatilamajoituspaikkaan, Koski-Tuurin kammareille. Tämäkin on meille perinne ja olemme varanneet saman tutun yösijan, piilokammarin, joka on vanha vilja-aitta pihan perällä. Aitta on sisustukseltaan alkuperäisen näköisessä asussaan ja valona toimivat pienet lyhdyt. Aivan ihana paikka!


Kuvassa yösijamme, kaksikerroksinen piilokammari taustalla. 


Tytöt pääsevät hoivaamaan myös maatilan eläimiä.

Toivottavasti kelit nyt edes vähän suosisivat meitä että tytöt pääsisivät tivoliin eikä tarvitsisi vesisateessa laitteissa istua. Viime kerralla sattui yöllä niin kova myrsky ja vesisade ettei nukkumisesta piilokammarissa meinannut tulla mitään kun vanha peltikatto piti niin kovaa ropinaa. Aamulla hetken nukuttuamme kukko herättikin meidät kiekaisullaan uuteen päivään. Ja aamuhan alkaa tietysti talon emännän pöytään kattamalla aamupalalla. Majoitus on tosi edullinen ja kokemuksena maatila kyllä todella vierailun arvoinen paikka, suosittelen lämpimästi jos suunnilla liikutte!
Koski-Tuurin kammareihin pääset tutustumaan tästä.

Huomenna kotiin tullessani jatkuukin sitten suursiivousprojektini täällä kotona ja uusien juttujen kokoaminen ja paikalleen laittelu. Täytyisiköhän ihan leipoa jotain herkkuakin vai miten saan iskän houkuteltua tänne kokoilemaan noita juttuja ja porailemaan seiniä...hmmm... Perjantaina saankin yökylään parhaimman ystäväni joka pääsee ihastelemaan silloin jo toivottavasti valmista lopputulosta. Ihanaa, kivoja päiviä tiedossa parhaassa seurassa! :)
Mitäs teidän viikkoon kuuluu?