Kaikkea sitä vapaapäivänään ehtii kun aikaisin herää!
 Suunnistin aamulla ensitöikseni solariumiin ajatuksella etteivät laitteet olisi ehtineet pohottaa koko päivää. No kuumahan siellä tuli silti, mutta eipähän tarvinnut jonotella. Solkan jälkeisellä kauniilla punoittavalla olemuksellani tein kierroksen alennusmyynneissä, ostamatta mitään (historiallista!). Tuntuu että nyt vaan jotenkin ei ole missään mitään järkevää ostettavaa. (Ja se on ihan hyvä se!) Kotiin tullessani ajattelin mennä parvekkeelle makoilemaan ja lueskelemaan mutta taivaalle kerääntyi pilviä ja päätinkin ryhtyä pieneen DIY-projektiin. Parveke muuttuikin hetkessä pieneksi pajupajaksi.

Parvekkeen nurkassa odotteli roskiin viemistä purkillinen pajuja.

Toisella seinustalla puolestaan Kiipeilevä kasvi (saattaa olla oikeastikin sen nimi) puolestaan lyyhistyi sijoilleen koska ei päässyt kiipeämään rapattua seinää pitkin. En ole löytänyt tuolle mitää kivaa ritilää joka hinnaltaankin mahdollistaisi kotiuttamisen. 
Mutta että mikäkö näitä yhdistää?

Paikalle tarvittiin lahjanarua (jep...)

Ja sitten alkoi syntyä solmuja.

Tikkua ristiin ja tadaaaaa!
Kasvilla on nyt ikioma kiipeilyteline!


Onhan tuo vähän epäsymmetrisyydessään jotenkin hellyyttävä (vai säälittävä) mutta ajaa tarkoituksensa varsin hyvin, ja olipahan ilmainenkin :)


Kukkasia vielä hieman ujostuttaa uusi teline.

Mutta mansikka kukkii iloisesti. Toivottavasti tuosta saisi yhden mollukan maistaakin tänä kesänä!

Sitten pölyttelemään mansikankukkia vanupuikolla ja seuraaksi olisi vuorossa omien kynsien huolto, se pakollinen vapaapäivän ärsyttävä homma. Huomenna tuloksia esittelyssä. Mitähän sitä vielä keksiikään tänään, olo tuntuu mahtavan energiseltä kun taas viikon kestänyt migreeni alkaa väistyä pikkuhiljaa, yes!

ps. Merkillepantavaa ovat tässä postauksessa myös valtoimenaan kukkivat kukat neiti anti-viherpeukalon omistuksessa!!