Äitihän yllätti viime viikolla minut ja siskoni ilmoittamalla että ostaa meille Guessin korusetit! Pikkuisin sisko sai vastikään ylioppilaslahjaksi oman settinsä ja nyt sitten meillä vanhemmillakin siskoksilla on omamme. Nyt on siis siskoksilla oikeen tiimikorut, vaikkakin meillä jokaisella onkin omanlaiset.

Minä valitsin tietenkin tähtikorut. Taidan olla vähän tähtityttö :)

Kaulakoru ja rannekoru siis kuuluu tähän settiini. Mähän olen oikeasti maailman huonoin käyttämään koruja (ja muitakin asusteita), mutta haluaisin kyllä osata käyttää. Nämä tähtikaunokaiset olivat jotenkin niin omannäköiset että ihan varmasti pääsevät käyttöönkin. Olisihan noissa ihanissa ollut valinnanvaraa, ehkä sitten joskus kun rikatun ostan itsekin jonkun. Nyt alkaakin sitten uusi elämä korujen käyttäjänä!


Ostin vähän aikaa sitten itselleni myös Nominationin, ihan pelkän rannekkeen vasta. Ajattelin että tuohon on hyvä ostaa itselleen "palkintopaloja" vaikkapa tupakattomuuden vuosipäivänä tai muulloin kun haluaa ostaa jotain itselleen. Haaveissa siintää jo eräs tietty tähtiaiheinen bling bling palanen, minkähän kunniaksi sen voisi itselleen ostaa?

Millainen on teidän suhde koruihin, käytättekö koruja arkena, juhlissa vai aina? Ja millaisia lempparikoruja teiltä löytyy?