Note to self: Pysyttele edelleen vanhassa toimivassa suunnitelmassa olla tekemättä yhtään mitään yleisinä juhlapäivinä.
Mitä enemmän ja kivempia suunnitelmia, sitä paskempi fiilis kun kaikki menee reisille. Että eipähän ollut tämä juhannus ihan Strömsöstä tai yhtään mistään muualtakaan kotoisin. Kohokohta lienee aattoiltana yksin hiljaisuudessa tyhjillä kaduilla heitetty tunnin lenkki. Lämmin kesäilta, yksinäisyys ja vain linnunlaulua ja grilliherkkujen tuoksua pihoista.


No mutta, sepä siitä. On tässä ehditty ennen pyhiä jo vähän tarjoushaukkailemaan. 


Henkkamaukalta perusvaatteita (perusmustien kesävaatteiden lisäkkeeksi), oranssi toppi ja valkoinen neulehihapussijuttu :)

Sokkarin alesta Klippoteketin hopeahoitoaine joka yllätti ihan ok tuoksullaan. Hopeatuotteissa yleensä on sellanen tietty tunkkainen haju, tää oli ihan raikas. Lumenen berry refresh sarjan kiinteyttävä vartaloemulsio, ihan vain ja ainoastaan Ostolakossa blogin Virven vinkkauksesta, ei niinkään kiinteyttämään (niinkuin ei sitäkin tarvittaisi...) mutta kosteuttamaan. Iho on edelleen todella kuivakkaassa kunnossa jotta kokeillaampa tätä. Tuoksu on ainakin taivaallinen jos ei tämä muuhun kykene! Outoa muuten, että tämä on pienen ajan sisällä kaiketi jo kolmas ostamani Lumenen tuote vaikka niitä ei liiemmälti tässä taloudessa ole näkynyt pariinkymmeneen vuoteen! Ylihintaisiahan nuo kyllä ovat.

 Ja entäs sitten huulipuna!
Muistelen ostaneeni huulipunan viimeksi joskus 90-luvulla. Nyt kolmen euron hinta sai mut tarttumaan tähän kunnon punaan ja päätin että opettelen käyttämään tätä.

Onko vähän eroa tuolla värillä tuossa putkilon päässä olevaan malliin?

Ja tältä se näyttää huulilla. Aikas namu vai mitä?

Ensi viikolla luvassa lisää alessa pyörimistä. Kuusipäiväinen työviikko vaan aavistuksen rajoittaa taasen menemisiä. Nettikauppojen aletkin pitäisi ehtiä ratsaamaan läpi...
Jokos sinä olet ehtinyt aleja mylläämään?