kuva: we<3it

Kuten olen aiemmin kertonutkin, sain viime keväänä stipendin, joka on 50euron arvoinen Keskon lahjakortti. Alunperin tarkoituksenani oli käyttää se uusiin lenkkareihin, mutta erinäisten vaiheiden jälkeen uudet oranssit paholaiseni kotiutuivatkin Stadiumista ja nyt olisi tämän kuun loppuun asti aikaa keksiä kortille uusi käyttökohde. Koska kyseessä oli kuitenkin stipendi, olisi kiva että siitä jäisi joku vähän pysyvämpi muisto, joten ruokakauppaan en ajatellut lahjakorttia käyttää. Korttihan on käypää valuuttaa missä tahansa K-kaupassa, Citymarketissa, Anttilassa, Kodin Ykkösellä, kenkäkaupoissa, urheiluliikkeissä, rautakaupoissa sekä Askossa ja Sotkassa. Tämä viikko olisi siis aikaa kortin voimassaoloa ja viikkohan menee hyvin pitkälti töissä, joten aikaa kaupoissa pyörimiselle ei taida jäädä. Pitäisikin pystyä päättämään ostettava juttu etukäteen ja vain käydä noutamassa joku ilta.

Mutta mitäpä sitten ostaa?

Jotain nättiä, vain muistoksi, vaiko kivaa ja hyödyllistäkin.
Vai jotain ihan käyttötavaraa.
Vai oikeasti jotain tarpeellista kuten uusi työtuoli kynsihommiin.

Eteiseen ja kylppäriin pitäisi ne valaisimetkin ostaa...
Tätä amppariansaa kävin jo hipelöimässäkin Kodin Ykkösillä.


Vaiko sittenkin kengät...


Vai perinteisesti kosmetiikkaa...


Ja mikä tulisi todella tarpeeseen kaiken tän aggression purkamiseen:

Pää taisi mennä vain entistä enemmän sekaisin näiden vaihtoehtojen edessä... huhhuh! Alethan on nyt juuri sopivasti alkaneet joka paikassa, joten kertokaahan jos olette ehtineet bongailla näistä Keskon paikoista jotain katsastamisen arvoista. Korttihan ei arvoltaan nyt ole suurensuuri, mutta ihan kiva raha vaikka osaksikin jotain ostosta. Tällä hetkellä ei ylimääräistä rahaa kuitenkaan hirveästi ole sijoitettavaksi, joten esimerkiksi tarvitsemiani huonekaluja en pysty nyt ostamaan vaikka niiiin haluaisinkin.

Mutta kertokaas miten sinun mielestäsi mun kannattaisi lahjakortti käyttää tai miten itse sen käyttäisit?Kuvat: Iittala, Arabia, Netanttila, Sotka, Asko, Andiamo