Look what I got!
Tälläinen näkymä mua odotti kun raahauduin tänään kuusi päiväisen työviikon jälkeen töistä kotiin. Isi yllätti ja oli käynyt omatoimisesti asentamassa mun uuden valaisimen! Kiva isi <3

Bling bling!
Voi että kun löytyi harakalle sopiva valaisin :) Tähän minä sen lahjakorttini sitten lopulta tuhlasin Kodin Ykkösessä aiemmin tällä viikolla. Ja nyt kun näin lampun paikoillaan täällä kotona en voisi enää tyytyväisempi olla. Tykkään siitä niiiiin kovasti!

Blingeistä heijastuu hauskat kuviot eteisen seiniin. Vaikka tästä salamattomasta kuvasta ei ehkä uskoisi, tämä valaisin tuo juuri sitä kaipaamani valotehoa tuohon pitkään käytävämalliseen eteiseen joka oli aiemmin ihan mahdoton valaista heikkotehoisilla halogeeneillä. Nyt ainoastaan naulakon edusta on pimeämpi nurkkaus, mutta ei haitanne mitään. Se ei usein niin edustavan siisti olekaan että sitä tarvitsisi sen kummemmin korostaa.

Kodin Ykkösen myyjää vähän huvitti mun lahjakorttini, kuulemma kun harvemmin näkee korttia käytettävän kaksi päivää ennen voimassaoloajan päättymistä. Ollut vähän kiirettä tässä vuoden :) 
Täten on siis tehtävä suoritettu, eteinen valaistu ja lahjakortti käytetty. Reilut viisi vuotta(!) kestänyt eteisen valaisimen metsästys on päättynyt. I rest my case.