Äimäilin aiemmin erään Hennesin topin kanssa että minkä värin ostan kun kaikki oli niin kivoja. Kuinkas siinä sitten kävi...


Kävin tsekkaamassa topin livenä ja se osoittautui just oikean kokoiseksi ja malliseksi kesälörttötopiksi. Mukaan Helsingin matkalle lähtikin jo kaksi väriä jotka pikaisella kierroksella liikkeestä onnistuin löytämään. Nää on kyllä täydelliset!Mutta eipä kahta ilman kolmatta... Helsingissä sitten eteen osui vielä tuo mustakin ja kun hinta on tosiaan vaivaiset 4,90€ oli sekin pakko ostaa.Nyt sarjasta puuttuisi enää valkoinen, varmaan tulee sekin vielä ostettua jos kohdalle sattuu. Vai olikohan tästä vielä puuterinvärinenkin olemassa, alkoi tuntua ihan kuin olisin sellaisenkin nähnyt... No anyways, se ei mun värejä olekaan, joten nämä kolme, mahdollisesti neljä saa riittää.

Olen viettänyt tänään ja eilen ihania vapaapäiviä. (Tai no oikeastaan kumpanakin päivänä teen yhden kynsiasiakkaan, mutta muuten vapaata...) Reissun ja juhlaviikonlopun jälkeen tää kämppä on ollut täynnä matkalaukkua ja pussin nyssäkkää ja vaatepinoja. Ihanaa kun saa taas vähän järjestystä tännekin. Eilen illalla temusin myöhään parvekkeen siivouksen kanssa. Ikkuna pesty, parvekelasit pesty, lattia ja seinät jynsätty, kalusteet putsattu. Nyt on niin voittajaolo kun vihdoin on tuokin projekti saatu pois alta. Nyt tartteis enää pestä matto ja ostaa kukat ja mahdollisesti jotain muuta sälää. 
Olen eka kertaa nyt innostunut tuota parveketta laittamaan. Aikaisemmin kun vielä poltin oli parveke vain sellanen tupakkapaikka, jonne ei viitsinyt sen kummempaa laittaa. Nyt se toimii enemmänkin huoneena kesällä, koska siellä ei enää tupruttele edes vieraat. Mutta parvekeprojektista kuvia ja juttua lisää myöhemmin kunhan siellä on valmista. Jos muuten jollakulla on antaa vinkkejä hyvin aurinkoa ja kuumuutta kestävistä kukkasista parvekkeelle, otan mielelläni vinkkejä vastaan!

Joko teillä on parvekkeen/terassin laitto hyvällä mallilla?