Mulla vähän meinaa jutut laahata nyt jälkijunassa mut yritän saada itteni ja juttuni ajan tasalle pikku hiljaa. Tässäpä kuvasia vielä reilun viikon takaa siskoni ylioppilasjuhlien tunnelmista.

Hienot paperit tyttö kirjoitti vaikka olikin itse niin vaatimaton tulosten suhteen!


Menu kertoi tarjolla olevan:
vihreää salaattia
perunasalaattia
broilersalaattia
patonkia

savustettua lohta
lihapullia

liha-kasvis voileipäkakkua
chili-tonnikalapiirakkaa
mangohyydykekakkua
kinuski-vadelmatäytekakkua
kahvia

NAMS :P

Meikäläisen tehtailemiin chili-tonnikalapiirakoihin löytyy ohjekin täältä. Ylioppilaan papan savustama lohi osoittautui juhlien ehdottomimmaksi menestykseksi. Se kyllä olikin taivaallista.

Tarjoiluista ainoastaan täytekakut ja voileipäkakut oli tilattu pitopalvelusta. Muut herkut tehtailimme suvun voimin. Kamerasta löytyi varmaan eniten ruoka-aiheisia kuvia, no onhan se tiedossa mistä mä tykkään... Itsestäni otettuja kuvia katsellessa sen huomasi kyllä liiankin hyvin että ruoka on maistunut. NYT nimittäin alkaa terveet elämäntavat ja liikunta!

Syömisen välillä olin saanut kuvattua vähän kukkiakin. Juhliahan jatkettiin vielä sunnuntaina ja minä tietenkin olin etunenässä taas ruokapöytää kiertämässä.

Sunnuntain pienintä vierasta ei ruokakaan kiinnostanut koska juhlahumu oli vähän pelottavaa. Sylissä jonkun siliteltävänä oli turvallista.

Sunnuntaina sääkin hetkittäin selkeni ja pääsin uloskin vähän kuvailemaan.


Kukas kumma pitkänenäinen tyyppi se tuolla raparperissä asustaa?


Tunnelma oli lämmin ulkona valiitsevasta jäätävästä vesisateesta huolimatta ja neiti ylioppilas selkeästi väsynyt mutta onnellinen. Nyt sitten kohti uusia seikkailuja!

Onnea vielä pieni rakas valtavan hienosta suorituksesta!