Yritän herätellä itseäni kuolleista nyt vitamiinien ja hivenaineiden avulla. Tilipäivän kunniaksi kaappi täydentyi tällä viikolla kolmella uudella purkilla. Näiden on nyt tarkoitus tehdä musta hirrrrveen pirtee ja hirrrveen nätti.


Bioteekin TehoPii & Kalkki+D hiuksille, iholle ja kynsille. 
Karovit, halvinta mahdollista beetakaroteenia estämään palaminen kesällä.
Magnesiumia juuri todettuun magnesiumin puutokseen. Tätä olen kyllä syönytkin, nyt on vaan annos tuplattu ja katsotaan saadaanko arvot nousemaan ja vaikuttaako se mahdollisesti sydän- ja lihasoireisiini.


Musta on näköjään tullut tietämättäni joku Bioteekin mainoskasvo koska aiemmatkin purkit ovat samaisen merkin. Paula Heinosen luennon jälkeen ostetut D-vitamiinit ja vastikään ostettu Vitavoima. Vitavoimalle menee maailman pahimman hajuisen kapselin titteli ihan ylivoimasesti. Vaikka en ole yleensä yrjöherkkä, tämä kapseli suussa potki kyllä vastaan monet kerrat ennen kuin suostui menemään alas. Burb. Aamun karsein hetki on tuon kapselin nieleminen. Ja kerronko lisää niistä röyhtäyksistä päivän mittaan, huh huh...
Olkoot tämä nyt sitten toimivaa ja tehköön musta pirteän ja terveen, aamen.


Työviikkokin venähti sitten kuusipäiväiseksi ja tänäänkin on luvassa kevyt 10,5 tunnin repäisy. Jospa sitä kahvin ja näiden voimalla jaksais. Viikonloppuna pakko alkaa tutustua tuohon uuteen kameraankin ettei tartte tänne enää laittaa näitä pokkarikuvia. Ihan hirveetä miten kiireinen sitä VOI olla, kun kotona ehtii käydä töitten jälkeen vähän sohvalla sängyssä kumollaan olemassa ja kohta on taas mentävä. Eilen olin niin mahdottoman tyytyväinen itseeni kun sain mentyä tanssiin. Balettitunnin jaksoin, nykärin lopussa piti ottaa vähän lepoa. Mutta olipa hyvä olo kun edes yritti monen viikon liikkumattomuuden jälkeen, vaikka en lähelläkään normaalikuntoani olekaan. Hyvä minä!

Oletko käyttänyt jotain näistä valmisteista tai olisiko suosituksia muista hyväksi havaituista purnukoista?