Sain tänään (vielä lyhyen) blogielämäni ensimmäisen tunnustuksen! Kivaa!
Maija tämän minulle ojensi, kiitoksia ihan hirmuisen paljon!The Rules
1. Nominate 15 fellow bloggers.
2. Inform the bloggers of their nominations.
3. Share 7 random facts about yourself.
4. Thank the blogger who nominated you.
5. Add the Versatile Blogger Award picture to your blog post.

Ja sitten niitä randomeita faktoja pöytään:

Rakastan mun kotia

Yksi parhaimmista päätöksistä elämässäni on ollut oman kodin ostaminen. Oma koti on jotenkin sellainen turvallinen juttu; vaikka kaikki muu ympäriltä romahtaisi, koti on ja pysyy. (Ja sitä paitsi jos haluan rakennuttaa vaatehuoneen, niin se sitten tulkoon! Suunitelmat hahmottuvat jo päässä kovaa vauhtia!)

Rakastan tanssia

Stressaavan päivän jälkeen on maailman ihanin fiilis mennä tanssiin ja unohtaa kaikki ympäröivä paska.


Rakastan nostalgiaa

Leluja, karkkeja ja jäätelöitä lapsuudesta 80-luvulta ja musiikkia, vaatteita ja tukkatyylejä nuoruudesta 90-luvulta. Aidot tavarat itsessään, vanhat valokuvat, aiheesta kertovat nettisivut jne. kaikki käy. Yksi suosikkiharrastus on bongailla näitä nostalgiatuotteita ihan arkielämässä, ihmisten käytössä. Tyyliin samanlainen reppu kuin mulla oli vuonna 1987 näkyy jonkun mummon selässä Prismassa.

Minulla on monia koulutuksia mutta en vieläkään tiedä mikä musta tulee isona

Taustalta löytyy niin ravintola-alan tutkinto, media-assistentin koulutus sekä audiovisuaalisen viestinnän ammattitutkinto, myynnin ammattitutkinto ja seuraavaksi olen valmistumassa visualistiksi. Näiden lisäksi olen vielä kynsimuotoilijakin.

En ole ajanut pyörällä miljoonaan vuoteen

Nyt olen päättänyt rueta pyöräilemään ainakin osittain työmatkat. Projektin etenemistä tullaan seuraamaan blogissa. Kypärä on jo hankittu.Olen löytänyt bloggaamisesta kauan kaivatun harrastuksen

Blogin perustaminen oli monen monen vuoden pitkän harkinnan tulos ja se kannatti. Täällä voin jakaa kaikkea minua ilahduttanutta ja tärkeää ja toivottavasti pystyn ilahduttamaan lukijoitanikin.

En koskaan arkisin torkuta puhelinta

Kokeiltu on, jos painan torkun kiinni unenpöpperössä voin herätä joskus iltapäivällä. Tämä ei oikein toimi työpäivinä. Sunnuntaisin olenkin sitten itse mestaritorkuttaja. (Ja pitkään nukutun aamun ansiosta sitten tietenkin valvon seuraavan yön ja maanantaina olenkin sitten mestariseisovilteennukkuja.)

Ikävöin parhainta kaveriani (8.fakta, onneksi kukaan ei huomannut)

K muutti alkuvuodesta Helsinkiin emmekä ole nähneet tänä koko vuonna vielä kertaakaan. Ensi kuussa menen vihdoin yökyläilemään moneksi moneksi päiväksi ja olen miettinyt jo monenlaista ohjelmaa meille :) Superkivaa!Mieleen tuli yllättäen noin tuhat kovaa faktaa mutta riittäkööt nämä nyt tällä kertaa :)


Minä puolestani ojennan tätä seuraaville: Kustiida, Acata, Inanaa, Yanna, Nanna ja Jenniemi, Emma, Taru, Maria, Iines, Kottarainen, Tiina, Hanilo, SOnnen omenia ja Image black and white.

Kuvat we<3it