Olin lauantaina tanssiopistolla katsomassa Näytön paikka-matineaa. Näytöksessä oppilaat esittivät omia tanssejaan, tanssin perusopetuksen syventävien opintojen päättötöitä sekä opettajien koreografioita. Esityksissä oli mukana niin baletin, nykytanssin, jazzin kuin katutanssinkin taitajia.

Mukanani oli vain pokkari ja kuvaaminen jäi silläkin aika vähäiseksi kun olin niin lumoutuneena ja uppoutuneena tunnelmaan että kuvaaminen unohtui. Yhtään onnistunutta (tai edes sinne päin) kuvaa en onnistunut liian nopeasti paikaltaan hyppivistä tanssijoista nappaamaan, mutta toimikoon nämä muutama onneton kuva nyt kuitenkin kuvituksena. Eipähän ole ainakaan tunnistettavia kasvoja kuvissa. :)


Oli kyllä aivan ihana tunti täynnä toinen toistaan lahjakkaampia nuoria tanssijoita ja hyviä koreografioita. Oli kiva käydä työpäivän päätteeksi rentoutumassa vähän erilaisella tavalla. Toukokuussa onkin luvassa vielä tanssiopiston kaikkien oppilaiden yhteinen kevät näytös. Tällä kertaa seurailen sen katsomon puolelta, viime keväänä pyörähtelin eturivissä satapäiselle yleisölle. Viime vuonna tähän aikaan olikin melkoiset täpinät päällä. Ihan rentoa että tänä vuonna voi vaan relata ja katsella muitten esityksiä.