Olipas eilen huippukiva vapaapäivä! Heräsin aamulla 8.34 tekstarilla tulleeseen ilmoitukseen joka kertoi uuden kameran olevan valmiina noudettavaksi tavaratalosta. Unihiekat karisi kyllä melkoisen tehokkaasti silmistä ja tiesinkin että eilen laistettu siivous täytyy hoitaa alta pois aamusta, koska iltapäivä tulisi menemään kameraa rassaillessa.


Ilmeisesti kamerauutiset antoivat niin tehokkaasti virtaa että olin siivonnut kämpän kokonaan jo klo 11.30, mahtavaa! Reipas tyttö! 
Lounaaksi eilisiä herkkupulleroita (edelleen nam :P) ja löysinpä kylkeen vielä mummon tekemää puolukkahilloakin, nam x 100. Soittoaika lääkärille ja passitus keuhkokuviin edelleen jatkuvan kuumeen vuoksi. Tulipahan tähänkin selvyys, josko se keuhkokuume ei kuitenkaan ole parantunut sitten kunnolla.


Iltapäivällä kevään eka solkkukäynti!


Sieltä keskustaan ja Anttilasta paketti mukaan ja apteekin kautta äkkiä kotiin!


Siinä se nyt on!Istuskelin kuin lapsi jouluaattona tuossa ja tuijottelin ja ihmettelin yhden unelmani toteutumista.


Akun latautumista odotellessa ehdin ottaa pikkupäikkärit. (Ja näköjään ehti tulla pimeäkin)


Ja vähän napostella...


Ja tulihan sieltä paketista tämä juoksukävelypaitakin. Katellaan sitä juoksua taas sitten joskus kun keuhkot  pelittää edes suht normaalisti...


 Siinä hän nyt on, iltojeni ilo, päivieni pelastaja.


Valmiina seikkailuun mun kanssa!
Tuossa se töröttää hassulla 70-luvun(?) Bilora-jalustallaan.


Illalla sitten lisää mässyä (Nyt on sitä lapsuuden Palmaa, jonka paluuta täällä hehkutin!) ja Täydellisiä naisia. 
Erään mukavan projektinkin toteutuminen alkoi näyttää entistä selkeämmältä, nyt vaan suunnittelemaan haaveilun sijaan. Täydellinen päivä!

Millainen oli sun maanantai?