Sain (vihdoin!) ostettua kevätlukukaudeksi kahdet uudet tossut entisten yksien täysin puhki tanssittujen tilalle. Nyt on kahdet eri väriset tossut joten pystyy vaihtelemaan vähän fiiliksen ja vaatteiden mukaankin. Sanshan tossujen mukana tuli pussukkakin.
Tänä vuonna tossut saavatkin tuplasti käyttöaikaa kun baletti- ja nykytanssituntini ovat peräkkäin ja tanssin usein molemmat tunnit balettitossut jalassa.


Nämä valkoiset tossut odottelevat vielä nauhojen ompelemista, joka by the way onkin ainoa ompeluhomma jonka osaan tehdä. (Ehtiminen ja viitsiminen ovatkin sitten eri juttu...) Siihen hetkeen kun nauhat ovat kiinni saattaa jokunen hetki vierähtää, sillä keksin heti tältä istumalta jo muutaman hyvän syyn miksi vielä en voi sitä tehdä. Harmitti vähän että en huomannut sovittaessani että tossun nauhojenpäät olivat rumasti kellastuneet, saa nähdä kuinka pahati näkyy kun nauhat saa kiinni. Tossu oli tosi kivan tuntuinen jalkaan heti ekalla kokeilulla.


Mustat vähän töppösmalliset Blochit ostin jo aiemmin ja ovat päässeet jo testiin alkuvuoden tunneilla. Ei nämä kyllä vedä vertoja aikaisemmille Blocheilleni, ne istuivat mulle aivan täydellisesti ja niistä tuli niin rakkaat. Mutta ihan ok nämä ovat.

Tanssiminen tuntui taas yllättävän rankalta hiihtolomaviikon jälkeen. Saattaapa osuutta olla myös aivan pohjalukemiin romahtaneella yleiskunnollanikin. Olen koko syksyn ja talven ollut pienessä ja isommassakin kuumeessa ja flunssassa ja syönyt antibioottia ja kortisonia ja ties mitä. Nyt kevään tullen olisi vähän pakko yrittää pikkuhiljaa taas lenkkeillä ja sauvakävellä ja saada kuntoa vähän kohotettua.

Haaveilulistalla on myös lihaskuntotreenien lisääminen. Olemme isäni kanssa suunnitelleet pientä kotikuntosalia lapsuudenkotiini. Se olisikin ihan mahtava ratkaisu kun säästäisi salimaksut ja matkakulut salille. Siellä saisi sitten ähkiä ja puhkia ihan kaikessa rauhassa. Saas nähdä saadaanko sali kasaan kesään mennessä!